SVAKA ČAST: Isidora Bjelica pomogla bivšoj rukometašici i njenom bolesnom sinu

Spisateljica se rasplakala kada je saznala da Nada Drvenjak i njen bolesni sin nemaju novca da plate kiriju

  • 38
Isidora Bjelica Printskrin: Youtube/Dobro Jutro - Jovana i Srđan

Isidora Bjelica, koja štedi novac kako bi se izlečila, rešila je da pomogne bivšoj rukomentnoj reprezentativki Jugoslavije Nadi Drvenjak, kako ona i njen bolesni sin ne bi završili na ulici.

Kako piše "Alo!", spisateljica je sportiskinji poslala dijamantski prsten i minđušu svoje bake kako bi ih prodala i tako platila kiriju za stan.

Gest Isidore Bjelice je rasplakao bivšu rukometašicu, koja sa sinom Miodragom, bolesnim od psihoze, živi u iznajmljenom stanu.

- Pa zar ona, koja nem novca ni sebe da izleči, meni da šalje poklon, a i ne poznajemo se, dok moji bivši saigrači grade vile i voze džipove, a niko me se ne seti. Bog će joj dobrim vratiti jer me je pozvala na Jovanjdan i ponudila pomoć. Ozdraviće ona jer je dobar čovek, vidi onaj odozgo sve. Srce da joj zatreba, peške bi otišla u Beograd da joj pomognem - navela je Nada Drvenjak, koja je svojevremeno bolovala od karcinoma dojke i koja je osvojila zlatnu medalju s reprezentacijom Jugoslavije 1977. godine.

(Telegraf.rs/ izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bozic bata

    22. januar 2016 | 00:34

    Srbijo stidi se.

  • Martina

    22. januar 2016 | 08:48

    Svaka ti cast Isidora.dace Bog da istrajes u svojoj borbi i pobedis opaku bolest ,gde su sada oni zli jezici da kazu za nju da je bahata.Ne daj se draga ,svim srcem se molim za tebe.

  • Bard

    22. januar 2016 | 08:47

    Da daju oni kojì imaju ne bì toliko imali - prokleti bili !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA