ANASTASIJA BUĐIĆ: Ne znam ko je Soraja! (VIDEO)

- Pomenutu mislim da ne poznajem, ali ne volim puno svoj medijski prostor da trošim na druge ljude, sem ako mi nisu kvalitetni i saradnici, onda zaista nema potrebe - rekla je Stejsi na pitanje voditeljke šta misli o Soraji

  • 0

Starleta Anastasija Buđić u emisiji na TV "Pink" rekla je da ne poznaje svoju ljutu suparnicu Soraju Vučelić! Naime, Anastasija se ne seća perioda kada su starlete zajedno pozirale i družile se, a zatim i krvnički posvađale nakon izbora "Plejboj Plejmejt" na kojem je pobedila Soraja.

Vučelićevu je na svetskom izboru zamenila Anastasija i od tada datira njihov verbalni sukob i prepucavanja.

- Pomenutu mislim da ne poznajem, ali ne volim puno svoj medijski prostor da trošim na druge ljude, sem ako mi nisu kvalitetni i saradnici, onda zaista nema potrebe - rekla je Stejsi na pitanje voditeljke šta misli o Soraji.

Podsetimo, Soraja i Stejsi su bile dobre drugarice, dok se nije odigrao izbor za "Plejboj Plejmejt" devojku, na kojem je pobedila Soraja, ali je umesto nje, na svetski izbor išla Anastasija. Od tada datira njihova netrpeljivost. Ipak, u periodu ljubavi, starlete su čak zajedno i pozirale u veoma izazvonim pozama.

Pogledajte momenat kada Anastasija izjavljuje da ne poznaje Soraju, od 10:00 minuta:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA