Lažna misica iz Uzbekistana napravila haos na izboru za "Mis sveta"! (FOTO) (VIDEO)

U Uzbekistanu kažu da nemaju pojma ko je Rakima Ganijeva, koja se predstavlja kao njihova misica i tvrde da se u ovoj zemlji uopšte ne održava izbor za mis

  • 17

Rakima Ganijeva (18) se kao mis Uzbekistana, zajedno sa drugim devojkama na Baliju, uveliko priprema za "Mis sveta", međutim, ne lezi vraže, ispostavilo se da se u njenoj zemlji uopšte ne održava izbor za mis, a uzbekistanski zvaničnici tvrde da nemaju pojma ko je ova devojka i kako je završila na svetskom izboru!

Kada je Gulnara Karimova, ćerka uzbekistanskog predsednika Islama Karimova, na svom Tviter nalogu napisala da je bila iznenađena što vidi da se neka devojka predstavlja kao mis ove azijske zemlje, klupko je počelo da se odmotava. Odmah su se oglasili funkcioneri iz nekoliko uzbekistanskih ministarstava koji tvrde da je Ganijeva varalica i da se lažno predstavlja kao misica! Ništa čudno, budući da se u ovoj konzervativnoj zemlji sa većinskim muslimanskim stanovništvom uopšte ne održava izbor za mis!

Da sve bude još zanimljivije, na zvaničnom sajtu "Miss World", Rakima je predstavljena kao i sve druge učesnice, a u njenoj biografiji piše da je rođena u sunčanom Taškentu, glavnom gradu Uzbekistana, kao i da je završila Turistički koledž. Direktor ove škole je izjavio da nema pojma ko je Ganijeva, kao i da ona nikada nije studirala na ovom koledžu.

Dodatnu konfuziju unosi činjenica da se još nisu oglasili organizatori "Mis sveta", koji bi trebalo da objasne da li su ove optužbe opravdane i kako se uopšte Rakima našla na takmičenju.

U zvaničnom predstavljanju simpatične Rakime se navodi i da je ona 20. jula izabrana za mis Uzbekistana, i da će ova zemlja prvi put učestvovati na "Mis sveta"...

Predstavljanje Rakime Ganijeve:

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA