SARINA MAJKA: Ona će se kajati zbog poljubaca sa Ivanom i Akijem!

- Sigurno se nije zaljubila. Pogotovo ne u Ivana. Imala je divnog dečka Baneta pre nego što je ušla na "Farmu" i ja bih volela da ostanu zajedno - kaže Rosita Trajanović

  • 11

Pevačica Rosita Trajanović, majka Sare Trajanović, u intervjuu za "Informer" kaže da se njena ćerka sigurno nije zaljubila na "Farmi", kao i da bi je sigurno iskritikovala zbog ljubljenja s Ivanom i Akijem.

- Ne znam zašto je sebi dozvolila ta dva poljupca. Da li je dobila zadatak, da li je to njena igra ili taktika, ne znam. Sigurno se nije zaljubila. Pogotovo ne u Ivana. Imala je divnog dečka Baneta pre nego što je ušla na "Farmu" i ja bih volela da ostanu zajedno - priča Rosita, koja nastupa u kafanama i na splavovima.

Ona napominje da bi ipak izgrdila Saru zbog njenog ponašanja u Lisoviću i na pitanje da li bi više volela da njena ćerka bude s Akijem ili Ivanom, odgovorila je:

- Volela bih da to bude Bane. Žao mi je što je Sara sebi to dozvolila. Kao majka uvek ću je podržati, ali kad bih mogla sad da popričam s njom, iskritikovala bih je i rekla bih joj da to ne radi. Mislim da će se kajati zbog toga što je uradila.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo Ja

    26. septembar 2013 | 16:19

    Keva joj nastupa po kafanama?!

  • heisenberg

    26. septembar 2013 | 16:31

    ko je sve danas manekenka, strasno... pih je skroz

  • Jokica

    26. septembar 2013 | 18:11

    Boze mili,kako neko rece,ko se sve danas ne naziva "modelom","manekenkom".Toliko je to srozano,da je devojkama koje su zaista profesionalni modeli i rade revije,ne povlace se po tabloidima,blam da kazu sta su!Sramota ih je jer je danas to sininim prostituciji.Ovakve poput Sare to dodatno pothranjuju.Razmak od pola km. izmedju prednjih zuba necu da joj komentarisem.Ponasanjem se potrudila da sve kaze.Opisuje je jedno veliko FUJ!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA