STANIJA POSLE RASKIDA: Moja i Filipova veza nije bila marketinški trik!

"Moje emocije su bile iskrene i one ne mogu da nestanu preko noći, ali razlike među nama su presudile da okončamo ljubav. Nema potrebe ostajati u vezi ako se stalno svađate", rekla je starleta

  • 1

Stanija Dobrojević progovorila je nakon raskida sa Filipom Panajotovićem. U intervjuu za "Naše novine", starleta je istakla da njena veza sa manekenom nije bila marketinški trik i da su emocije prema njemu bile više nego iskrene.

- Teško je kada raskineš vezu sa dečkom a da se pritom čitava nacija meša, tada je pritisak veći i raskid teže pada. Nas dvoje smo mladi, voleli smo se i rastali kada smo videli da nam više ne ide zajedno. Naša veza nije bila marketinški trik i zato skidam kapu pojedinim ženama iz javnog života koje su imale pritisak javnosti kada su se razvodile i odlično su se nosile sa tim. U tim situacijama često žena bude osuđena i kriva - rekla je Stanija za ovaj dnevni list.

Na pitanje da li je Filipa koristila samo da bi sebe predstavila kao finu devojku, Dobrojevićeva je odgovorila:

- Na tako nešto ne obraćam pažnju! Do "Farme" sam živela mnogo kvalitetnijim životom, a medijski sam bila loše plasirana. Nakon toga, slika o meni je daleko bolja, ali moj privatni život gubi na kvalitetu. Taj luksuz da o meni pričaju svašta nikom neću dozvoliti, jer mi je važno da sam zadovoljna svojim životom. Od mišljenja drugih sebi ne plaćam račune, niti mi novac ulazi u džep. Odavno sam naučila da takve komentare ne čitam, jer mnogi ružno komentarišu i mnogo veće zvezde - navela je starleta.

Stanija je istakla da se upravo zbog Filipa iz Amerike vratila u Beograd.

- Imam svoje pravilo da na početku veze testiram partnera. Tada ne pokazujem emocije i jako sam hladna. Međutim, kada sam otišla u Ameriku, on se veoma trudio da m pokaže koliko mu je stalo. Zbog njega sam se vratila u Beograd, ali u poslednje vreme stvari nisu išle onako kako smo želeli i morala sam da prelomim i ostavim ga. Moje emocije su bile iskrene i one ne mogu da nestanu preko noći, ali razlike među nama su presudile da okončamo ljubav. Nema potrebe ostajati u vezi ako se stalno svađate - kazala je "Plejboj" zečica.

Ona je ipak istakla da nije nesrećna u ljubavi.

-Izuzetno sam srećna, ispunjena i voljena. Sa Filipom sam imala najkraću vezu, a moje ljubavi sa mladićima su trajale i po pet godina. Njima je došao kraj, jer kada se postavi pitanje veridbe  i kada dobijem prsten, ja bežim - rekla je Stanija.

Na pitanje da li to znači da je odbila Filipovu bračnu ponudu, rekla je:

- Ja sam osoba koja bi na pravog muškarca čekala i do 35. godine. Važno mi je poštovanje i poverenje i to da sa budućim suprugom ostanem do kraja života. Iako sam skandalozna, kada je moja porodica u pitanju, tu sam tradicionalno orjentisana. Nisam dobila prsten od Filipa, a ko će da bude pravi, pokazaće vreme - rekla je Dobrojevićeva.

(Telegraf.rs/izvor: "Naše novine")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA