Pogledajte zvanični trejler za "Montevideo, vidimo se"! (VIDEO)

Nastavak popularnog filma "Montevideo, bog te video" dočekao je i svoj prvi zvanični trejler, što znači da nas uskoro očekuje i bioskopska premijera ovog legendarnog ostvarenja

  • 1

Drugi film o učešću naše fudbalske reprezentacije na prvom Svetskom prvenstvu u Montevideu i osvajanju trećeg mesta, u režiji Dragana Bjelogrlića, rađenog u produkciji "Intermedia Network" nosi naziv "Montevideo, vidimo se!" i konačno je izašao zvanični trejler filma!

U kratkom videu prepoznaju se likovi iz prvog dela "Montevideo, bog te video", koji je oborio rekorde gledanosti, a u međuvremenu je putovanje fudbalske reprezentacije od Beograda do Montevidea, opisano u TV seriji "Na putu za Monetevideo", dok filmski nastavak ovog ostvarenja predstavlja glavnu utakmicu i okolnosti u kojima ih je naš tim odigrao na Prvenstvu u Montevideu.

U filmskoj priči inspirisanoj istinitim događajima o timu Kraljevine Jugoslavije koji je bio jedna od 13 učesnica Prvog svetskog prvenstva, pored već poznatog domaćeg ansambla, u kojem igraju Miloš Biković, Petar Strugar, Viktor Savić, Elena Martinez, Vojin Ćetković, Nikola Đuričko i drugi, u jednoj od uloga će ostvariti holivudska zvezda Armand Asante.

Kako je ranije najavljeno, premijera na bioskopskom platnu očekuje se do kraja ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA