ISKUSTVO ZLATA VREDNO: Ljubavni saveti bake od 98 godina

Mladim ljudima saveti starijih uvek dobro dođu, naročito od onih koji su za života prošli mnogo toga. Ovoga puta mlade savetuje baka Paulina koja ima, verovali ili ne, 98 godina

  • 7

Ljubavni saveti mladim ljudima uvek dobro dođu, naročito kada dolaze od strane starijih ljudi koji imaju veliko životno iskustvo. Mudrost zaista dolazi s godinama, stoga nije na odmet s vremena na vreme poslušati bake i deke koji su sve to što se mladima trenutno dešava preživeli pre mnogo godina.

Nedavno je Den Adam Šapiro sakupio kolekciju razgovora sa razvedenim ljudima i objavio ih u časopisu "Esquire", a kao posebna se izdvojila baka Paulina koja ima 98 godina, koja iza sebe ima tri braka i jednu preljubu i koja je mladim ljudima poručila četiri stvari.

- Najbitnije od svega je da morate da budete seksualno kompatibilni. To je vrlo važno. Svako ko vam kaže drugačije, verovatno nije pri sebi.

- Jako je teško "začiniti" i održati stvari na nekom prihvatljivom nivou nakon deset godina. Ako ste izgubili "onaj" osećaj i ako ga je i partner izgubio, razvedite se. To je jedini način da se izvučete iz situacije. Sami ćete se lepše osećati, koliko god to zvučalo neverovatno. Jer očajno je živeti s nekim ko vas ne čini srećnim. To je gore nego da ste sami.

- Morate da date sve od sebe kako biste usrećili drugu osobu. Ali morate to da uradite tako da svako od vas želi da daje i prima puno od onog drugog.

- Budite strastveni i puni emocija. Bez osećanja nema ničega, to je samo čin, što nikako nije dobro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA