MUŠKE GREŠKE: Sedam stvari koje dejt čine lošim

Prvi dejt je često presudan za dalju "saradnju", stoga je vrlo važno na koji način ćete tu igru odigrati. Mali kiks može da bude potpuno fatalan. Zato budite oprezni

  • 11

Muškarci su često skloni greškama na prvim sastancima, a žene u tim slučajevima nisu nimalo blagonaklone. Neke stvari ni pod razno ne žele da dožive, a kamoli oproste ukoliko se dogode. Muškarci na dejtu stoga moraju da budu oprezni i da vode računa o svom ponašanju, jer ukoliko im se desi peh, vrlo je moguće da će cela stvar propasti u sekundi. Zato, obratite pažnju da vam se ne dogode sledeće stvari.

Gledanje drugih žena

Žena ne podnosi kada muškarac, pored nje žive, gleda u guzu druge devojke. Stoga, ukoliko vam se omakne i pogled izleti, velika je verovatnoća da ćete dobiti šut kartu.

Tepanje

Nadimke i tepanja ostavite za kasnije, ukoliko do toga uopšte dođe. Ali ako budete tepali već na prvom sastanku, zasigurno vam se neće javiti više nikada u životu.

Telefoniranje

Telefoniranje, kuckanje poruka, Fejsbuk...jednom rečju nezainteresovanost. Ukoliko se ovako pokažete, imaćete veliki minus kod partnerke. Žene vole da su u centru pažnje i žele da im se posvetite. Ukoliko to niste sposobni da joj pružite, slobodno produžite dalje.

Priča o bivšoj


Prvi sastanak svakako nije mesto i vreme za otvaranje duše. Uostalom, ženu ne zanima ništa što ima veze sa vašim bivšim ljubavima. Priče ove vrste su strogo zabranjenje, a ako ih se kojim slučajem dohvatite, neće se završiti dobro.

Loši maniri

Ne morate da budete dečko sa bečkog dvora, ali osnovna pravila bontona moraju da se poštuju. Glasno dozivanje konobara, srkanje supe ili brisanje usana o rukav samo su neki od primera koji će vas staviti na ženinu crnu dejt listu.

Priča o novcu

Novac je škakljiva tema o kojoj svakako ne treba razgovarati na prvom sastanku. Mnogo je toga čega možete da se dohvatite u priči, a priče o novcu, zaradama i trošenju ostavite za neki poslovni sastanak.

Škrtost

Pravilo je da muškarac plaća na prvom dejtu. Ne zato što ženama treba ugađati, već zato što neka snaga, impresija i jačina moraju da izbijaju iz muškarca, a to se svakako neće desiti ukoliko budete dozvolili da vam žena plati račun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA