OTKRIVAMO: Evo gde živi ljubav vašeg života

Kako biste pronašli srodnu dušu, ne morate da obiđete pola sveta. Sve što tražite nalazi se mnogo bliže, u krugu od 65 kilometara

  • 23

I žene i muškarci podjednako maštaju o savršenoj ljubavi koja traje ceo život i o partneru koji će ih, čak i nakon mnogo godina braka, uvek savršeno razumeti, voleti i poštovati. Kako biste olakšali sebi potragu, ali pre svega i povećali sebi šanse da pronađete savršenog partnera, ne treba da obiđete pola sveta već da znate jednu krucijalnu stvar.

Istraživanje koje je rađeno u saradnji sa preko 2.000 parova koji računaju da su savršeni jedno za drugo pokazalo je da se srodna duša svakog čoveka nalazi u krugu od 65 kilometara. Upravo to je razdaljina koja je razdavajala ispitanike, a mesto na kojem su se najčešće upoznavali je kafić i to tako što su ih prijatelji upoznali.

Iako je čak 16 odsto parova priznalo kako im je na početku veze razdaljina predstavljala problem, vrlo brzo su shavatili da se za takvu ljubav vredi boriti.

Među ispitanicima je bilo i 18 odsto onih koje nije zanimao niko ko je živeo dalje od 38 kilometara razdaljine, a čak 48 odsto njih je razmatralo da uzme u obzir osobe koje žive na velikoj razdaljini. Ipak, s obzirom na to da su završili zajedno, daljina nije bila nikakav problem.

Naučnici koji su vodili ovo istraživanje napominju da su rezultati ove studije jako važni jer potvrđuju teoriju da se srodna duša ne nalazi negde u belom svetu, već mnogo bliže nego što ste mislili.

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan ™

    29. novembar 2013 | 08:20

    Lela, po ovom istrazivanju, nista od pupe, sampanjca i jagodica (^_-)

  • Mrs.L***

    29. novembar 2013 | 09:58

    Ha ha ... Ne verujem nikakvim istraživanjima dok se ne uverim sama☺️

  • seksoman

    30. novembar 2013 | 18:34

    izracunam tacnu razdaljinu na googleu i neko govedo mi da minus :)) kakav smo narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA