CRVENO-BELI SPEKTAKL U ARENI: Crvena zvezda protiv bratskog Olimpijakosa!

Derbi meč 4. kola grupe D Evrolige, a ujedno i prvi zvanični susret beogradskih i atinskih crveno-belih, počinje od 19.00 časova

  • 17
KK Crvena zvezda - KK Lokomotiva Foto: S. Pikula

U momentu kada je žreb Evrolige spojio košarkaše Crvene zvezde i Olimpijakosa u grupu D bilo je jasno da će Arena biti domaćini neverovatnog spektakla - prvi zvanični duel beogradskih i pirejskih crveno-belih. Duel dva bratska tima i duel gde se po prvi put neće zviždati protivniku.

O tome šta se večeras od 19.00 časova očekuje na tribinama najveće hale u regionu govori i podatak da su karte za ovaj meč rasprodate praktično za sat vremena. Grčki navijači borave u beogradu još od vikenda, kada su bili na Vračaru da bodre Zvezdu zajedno sa Delijama, ali su kratko napustili Srbiju i otišli u Torino gde je fudbalski klub igrao sa Juventusom. Navodno, očekuje se i dolazak navijača Spartaka iz Moskve.

Ovaj duel je jedan od derbija četvrtog kola EL, a svakako grupe D. Olimpijakos je jedina neporažena ekipa (3-0), dok Zvezda ima dve pobede i poraz od Neptunasa. u slučaju trijumfa, domaći tim bi bio jako blizu druge faze.

- Pune tribine će biti samo dodatni motiv da pružimo što bolju partiju. Što se bratstva tiče, na terenu ga neće biti. Obe ekipe će dati sve od sebe, i mislim da imamo šta da tražimo u ovom meču. Pobeda kod kuće nad Olimpijakosom donosi prvo mesto u grupi i lakše bi se disalo - istakao je novajlija u Zvezdinom dresu Stefan Jović.

Ključ Zvezdine pobede svakako leži i u zaustavljanju neverovatnog Vasilisa Spanulisa, što su i dan ranije na konferenciji za medije potvrdili Dejan Radonjić i Branko Lazić, ali i pomenuti Jović.

- Moramo da zaustavimo Spanulisa koji je njihova udarna igla. Ako u tome uspemo, možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Gledali smo snimke. U odličnoj je formi, 30 i kusur poena u proseku. Sigurno neće biti lako. Moramo da nađemo način da ga zaustavimo. U suprotnom biće problema - jasan je plejmejker beogradskih crveno-belih.

Gosti će u Beogradu nastupiti bez nekolicine povređenih igrača, ali i američkog centra Sedrika Simonsa, koji je raskinuo ugovor s Olimpijakosom. U ostalim mečevima sastaju se Valensija - Laboral Kuća i Galatasaraj - Neptunas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    7. novembar 2014 | 10:25

    XXAAXXAA..Kako moze nesto sto je crvene boje da predstavlja spektakl,kada se zna,da CRVENO DONOSI NEGATIVNU ENERGIJU !!! Jos vam samo Krcun fali,da "uvelica spektakl"..XXAAXXAA..E,moj cica Drazo,sta smo mi doziveli,kada macke nema,da MISEVI kolo vode..??!!..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • 420

    7. novembar 2014 | 10:00

    DA GRMI ARENA DANAS!!

  • Acotop Republika Srpska

    7. novembar 2014 | 09:25

    Danas je dan za pobedu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA