JSL: Oslabljena Zvezda u Lučanima, Partizan slavi jesenju titulu!

Aktuelni šampion od 13.00 časova igra protiv Mladosti koja ima samo jedan poraz kod kuće i to od Partizana koji dva sata kasnije čeka Borac iz Čačka

  • 1

Današnjim mečevima 15. kola Jelen Superliga stiže do svoje polovine, odnosno spušta se zavesa na prvi deo sezone 2014/15. Partizan je već overio titulu jesenjeg šampiona, ali nije isto s kolikom bodovnom razlikom će otići na odmor.

Crno-beli trenutno imaju četiri boda viška u odnosu na večitog rivala i aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu, a pobeda protiv Borca iz Čačka značila bi izabranicima Marka Nikolića da u drugi deo krenu sa veoma solidne pozicije.

- Samo da ne bude svadbarska atmosfera. kao kod košarkaša. Pobreban nam je ratnički pristup kako bi smo zabeležili važnu pobedurekao je Nikolić u najavi ovog meča.

Crveno-beli gostuju Mladosti iz Lučana, koja je ove sezone samo jednom poražena na domaćem terenu, pa će ekipa Nenada Lalatovića morati da bude na nivou kako bi, koliko-toliko, imala mirnu zimu.

- Predstoji nam poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva, sigurno najteže gostovanje, Mladost igra dobro kod kuće, ima samo jedan poraz na domaćem terenu što ukazuje na oprez - istakao je Lalatović koji neće moći da računa na nekolicinu povređenih igrača. Pre svega na Savićevića, Jovića, Rakića i Ristića.

Vojvodina trenutno drži poziciju broj tri, a da bi tu i ostala moraće da pobedi Radnički u Kragujevcu, s obzirom na to da Čukarički dočekuje Spartak i želi da trijumfom ode na zasluženi odmor, ali i prođe na tabeli odmah iza večitih rivala.

Zanimljivi dueli očekuju nas na Karaburmi, gde OFK Beograd čeka Jagodinu, na Banjici u meču Rada i Napretka, kao i na Voždovcu gde gostuje Radnički iz Niša.

Konačno, Novi Pazar na gostovanju u Pećincima protiv Donjeg Srema želi da potvrdi bod iz duela sa Partizanom iz prošlog kola, ali i da se, ako bude šanse, umeša u borbu za treće mesto, pošto ga u sredu čeka zaostali meč sa Voždovcem.

Raspored 15 kola Superlige:

Mladost Lučani - Crvena zvezda 13.00

Čukarički - Spartak 13.00

Radnički Kragujevac - Vojvodina 13.00

OFK Beograd - Jagodina 13.00

Rad - Napredak 13.00

Voždovac - Radnički Niš 13.00

Donji Srem - Novi Pazar 13.00

Partizan - Borac Čačak 15.00

Tabela: Partizan 35 bodova, Crvena zvezda 31, Vojvodina 26, Čukarički 25, Novi Pazar 21, OFK Beograd 21, Jagodina 20, Mladost Lučani 18, Spartak 18, Rad 16, Donji Srem 15, Borac Čačak 13, Napredak 13, Voždovac 12, Radnički Niš 10, Radnički Kragujevac 7.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lovac na musavce

    7. decembar 2014 | 12:09

    Igrajte fix 2 na zvezdu..sve je dogovoreno.bice penala za zvezdanu i iskljucenja ako ne krene kako je dogovoreno.Tradicija se ne smije zanemariti...jedino tako se cuva visoko drugo mjesto..hahaha tu vam je i kraj na tom vasem stalnom zlatnom dozivotnom mjestu...ajd zdravo tereceligaska zvezdo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA