Kakav blam Andrije Miloševića: Pitao Borkovića nešto neumesno, a nije znao da mu je to žena! (VIDEO)

Neprijatna situacija dogodila se srpskom automobilisti u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem

  • 19

U emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem bila je šarenolika ekipa - glumac, pevač i sportista. Duca Borković, koji je bio šampion u ETCC šampionatu bio je u popularnom TV šou, i može se reći da se u jednom trenutku osetio malo neugodno. Za to je kriv Andrija Milošević, koji je hteo da ispadne duhovit i napravi šalu dok je prikazivan video spot sa poslednje trke visokog Pančevca u Perguzi.

>>> TO, SRBINE! Borković novi ŠAMPION Evrope!

>>> Pogledajte Borkovićev OPASAN udes na putu do evropskog trona (VIDEO)

>>> ŠAMPIONSKI DOČEK ZA PRVAKA EVROPE: Borković najavio napad na svetsku titulu!

U jednom momentu se na video snimku pojavila supruga Duce Borkovića, Andrijana. Tada je Milošević šeretski upitao ''Je l' ti i ova pomogla?'', očigledno ne znajući da je u pitanju supruga našeg automobiliste, već je mislio da je neka od atraktivnih devojaka koje su sastavni deo automobilskih trka.

Borković je odgovorio - To mi je žena. Milošević je posle pokušao da se izvuče izjavom da je to dokaz da iza svakog uspešnog muškarca stoji žena, mada pitanje je koliko je uspeo da se ''opere''.

Njegov pokušaj šale video je veliki broj ljudi kraj malih ekrana. Zanimljivo, u emisiji koja je objavljena na Jutjubu je taj deo isečen, ali je ostao snimak na sajtu Prve Tv. Njega možete pogledati OVDE, na 22:15

Andrijana je uz svog supruga na trkama i najveća je podrška Borkoviću, što i sam ističe. Njen atraktivan izgled zavarao je Andriju Miloševića da se izleti sa pitanjem, zbog čega je posle morao da crveni pred srpskim automobilistom.

A photo posted by Andrijana Borkovic (@aborkovic) on

A photo posted by Andrijana Borkovic (@aborkovic) on

A photo posted by Andrijana Borkovic (@aborkovic) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    17. oktobar 2015 | 12:14

    Otkud je covek znao da mu je to zena. Svako moze da pogresi. Jel sada svi trebaju da znaju ko je sa kim u braku ili u vezi .

  • maki

    17. oktobar 2015 | 15:54

    I sta je tu tako strasno ???

  • Mmmmnnnn

    17. oktobar 2015 | 14:54

    Bolje nego da mu je sestra..tek bi se izblamirao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA