Baloteli optužuje za rasizam: Nazvao me je ''crno g..no'' (VIDEO)

Prva zvezda Milana tokom meča sa Katanijom upao u konflikt sa domaćim defanzivcem Nikolasom Spolijem posle čega ga je optužio za rasističke uvrede

  • 0

Napadač Milana Mario Baloteli započeo je još jednu kontroverznu ''epizodu'' u Seriji A tokom meča sa Katanijom posle kojeg je optužio fudbalera domaće ekipe Nikolasa Spolija za rasizam.

 

Milan je posle dužeg vremena slavio u Seriji A rezultatom 3:1, uz gol Balotelija koji je sredinom druog poluvremena upao u konflikt sa Argentincem posle čega je došlo do velike gužve.

 

- Nazvao me je ''crno g..no'' - rekao je Baloteli objašnjavajući situaciju u 75. minutu kada su sudija Ricoli i Kaka sprečili veći incident.

 

Ovo nije prvi put da su fudbaleri Milana na meti rasističkih uvreda. Podsetimo, pre početka sezone, tokom prijateljskog meča ''rosonera'' sa Pro Patrijom, navijači domaćeg tima su vređali Kevina Prinsa Boatenga koji je ubrzo napustio Milano i pojačao Šalke.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA