VELIKO POJAČANJE ZA PARTIZAN: Pantić ostaje u Humskoj!

Kako Telegraf saznaje, mladi i talentovani fudbaler ''crno-belih'' Danilo Pantić potpisaće ugovor sa matičnim klubom na godinu i po dana, a promocija bi trebala da se održi u petak

  • 6

Serija od tri vezane pobede posle poraza u derbiju donekle je zamaskirala ozbiljne propuste i probleme Partizana koji su posle kiksa u Subotici u Kupu isplivali na površinu.

Da bi Partizan bio onaj stari i igrao šampionski fudbal, potrebno je da osveži tim tokom zimskog prelaznog roka, a prvi koraci su načinjeni s obzirom na to da u Zemunelu treniraju dvojica Brazilaca i Ukrajinac. Međutim, ubedljivo najveće pojačanje za proleće ''crno-beli'' bi mogli da dobiju iz svojih redova u vidu mladog i talentovanog Danila Pantića.

Kako Telegraf iz pouzdanih izvora saznaje, dugotrajna serija razgovora oko profesionalnog ugovora je završena i Danilo bi trebalo da potpiše jednoipogodišnji ugovor, što će Partizanu, takođe, pružiti i opciju da dobrano zaradi prilikom transfera u neki od najjačih evropskih klubova koji već dugo stoje u redu za potpis Pantića koji će biti promovisan u petak.

Momak rođen 1996. godine, koji sa klubom iz Humske nikako nije uspevao da se dogovori oko prvog profesionalnog ugovora, zbog čega je sredinom septembra prebačen u omladinski tim, u januaru će najverovatnije biti dočekan kao prava zvezda po povratku u seniorski tim, ali i kao veliko pojačanje.

Trener Rašović je i te kako upoznat sa kvalitetima omladinskog reprezentativca Srbije kojeg je još na početku sezone video kao idealnog partnera Andriji Živkoviću, pogotovo što su njih dvojica i kroz klub i kroz reprezentaciju stasavali zajedno.

Nema sumnje da će ponovno priključivanje Pantića prvom timu vratiti osmeh na lice Rašoviću, kojem je očajnički potrebno osveženje u timu, a mladi vezista će mu sasvim sigurno to doneti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 159

    5. decembar 2013 | 09:51

    A vadili se i roditelji i on sam da kes nije u pitanju, a potpisace ugovor na godinu ipo dana...hahahahaha

  • Dlajtedu

    5. decembar 2013 | 10:27

    Znaci prodaju ga u junu. Uzas

  • CZBG

    5. decembar 2013 | 10:53

    Đurić ga već prodao u najavi,a do leta će plaćati novinama za naslove ,,Pantić ima ponudu od 20 000 000,, kao onaj mučenik šćepović

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA