Dim oterao NBA iz Meksika! Raduljica dva poena u porazu Baksa (VIDEO)

Utakmica između Minesote i San Antonija odložena je zbog kvara u "Meksiko Siti areni". Srpski košarkaš zaveden u statistici u porazu Milvokija od Detroita. Portland slavio u derbiju Zapada protiv Oklahome

  • 0

U noći između srede i četvrtka trebalo je da bude odigrano osam mečeva u NBA ligi. Utakmica između Minesote i San Antonija, koja je bila u planu da se odigra u Meksiko Sitiju, odložena je zbog dima u "Meksiko Siti areni" (inače otvorena 2012. godine, i prima oko 22 hiljade gledalaca).

Zbog kvara na generatoru tokom zagrevanja ekipa, dvorana se sve više ispunjavala dimom, što je uzrokovalo da se meč na kraju ne odigra. Publika je evakuisana 45 minuta pre početka utakmice, tako da je ovaj pokušaj NBA da popularizuje nabolju američku košarku van granica SAD bio potpuni promašaj.

Utakmica između Timbervulvsa i Sparsa će biti odigrana naknadno u Mineapolisu.

Indijana se nije dala slomiti posle prekida sjajne serije od Portlanda, već je skupila redove i savladala Jutu u gostima, sa rezultatom 95:86. U meču su se uglavnom smenjivale serije od po 10 poena, a ključne su pravili Pejsersi u poslednjoj četvrtini.

Pol Džordž je predvodio Pejserse sa svojih 19 koševa, dok je 15 ubacio Lens Stivenson. Luis Skola je ubacio poen manje. S druge strane, dabl-dabl učinak Derika Fejvorsa od 22 poena i 13 skokova nije poslužio "džezerima" za pobedu. Turčin Enes Kanter takođe je imao dvocifren ulinak u dve kategorije - 20 poena i deset skokova.

Detroit je savladao Milvoki sa 105:98, a Miroslav Raduljica je zaveden u statistiku - za nepuna dva minuta, srpski košarkaš je za Bakse upisao dva poena i po jednu asistenciju, skok i izgubljenu loptu.

Ersan Iljasova je bio najefikasniji u redovima poraženih sa 22 poena i deset skokova. Pistonse je do pobede nosio Andre Drumond sa 24 poena i čak 19 skokova.

U derbiju Zapadne konferencije, Portland je pobedio Oklahomu siti sa 111:104.

Lamarkus Oldridž je bio zvezda večeri sa svojih 38 poena i 13 skokova, čime je i presudio Tanderu. Kevin Durent je za poražene ubacio 33 poena, Rasel Vestbruk 21, dok je Španac Serž Ibaka meč završio sa 13 poena i deset skokova.

NBA, rezultati:

Klivlend - Denver 98:88

Atlanta - LA Klipers 107:97

Hjuston - Finiks 88:97

Milvoki - Detroit 98:105

Nju Orleans - Dalas 97:100

Juta - Indijana 86:95

Portland - Oklahoma Siti 111:104

Minesota - San Antonio odloženo

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA