DŽAJIĆ: Titula je naša obaveza prema Zvezdi, kivan sam na buntovnike!

Predsednik Zvezde ocenio da su "crveno-beli" ispali iz nacionalnog kupa zbog igrača koji su zatražili raskid ugovora i time stvorili lošu atmosferu, prvo mesto u prvenstvu ipak je najvažnije

  • 4

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je da "crveno-beli" ne moraju da budu prvaci Srbije, ali da njega zanima samo titula.

U intervjuu za izdanje "Politike" od četvrtka Džajić je ocenio da letos nije bilo realno da se nešto više učini na evropskoj sceni, a naglasio je da ne može da prežali eliminaciju u nacionalnom kupu.

- Zvezda ne mora da bude prva, ali mene zanima samo titula. To je naša obaveza prema Crvenoj zvezdi - kazao je, između ostalog, Džajić.

Trofejni srpski klub letos je ispao u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a Džajić smatra da Crvena zvezda, s obzirom na situaciju u kojoj se tada nalazila, nije mogla više da uradi.

- Možda smo mogli da prođemo i Černomorec, ali nismo mogli ni da pomišljamo na nešto ozbiljnije u Evropi. Počeli smo pripreme bez trenera, nismo imali igrače...Zato smo morali da ih kupujemo do poslednjeg dana prelaznog roka. Takmičarska sezona je počela i nije bilo vremena da se tim uigra - podsetio je legendarni fudbaler Crvene zvezde.

Džajić je istakao da mu je teško palo što klub drugo proleće zaredom neće igrati u nacionalnom kupu.

- To ne mogu da prežalim. A ispali smo zato što su igrači koji su tražili raskid ugovora stvorili lošu atmosferu u ekipi. Zbog toga sam kivan na njih. Ne zanima me ko ih je savetovao da to urade baš u tom trenutku. Oni su punoletni i znaju šta to znači - rekao je Džajić.

Prvi čovek crveno-belih dodao je da ekipa mora da ima dobre pripreme za prolećni deo sezone, da se, kako je istakao, "ne borimo za prvo mesto kroz priču i reči, nego delom".

- Na narednoj sednici Upravnog odbora trener Stojanović i sportski direktor Stojadinović podneće izveštaj o jesenjoj sezoni, pa ćemo na osnovu toga da preduzmemo određene mere. U svakom slučaju, neka pojačanja su nam neophodna - ocenio je Džajić.

Crvena zvezda je jesenji deo sezone u Superligi Srbije završila na drugom mestu sa bodom zaostatka za vodećim šampionom Partizanom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZBG

    12. decembar 2013 | 10:12

    šta bre samo s...š više ni 1 sponzora nisi našao vas 5 u upravi imate para da kupite 3 zvezde a kukate da ide dauda zbog 95 000,dosta više da samo pametuješ i vadiš se na ime ,,počasnog,, predsednika,radi bre nešto više muka mi je od vas i vaših ,,imena,,

  • Kiko

    12. decembar 2013 | 12:08

    Dzajo truo si.

  • Obren

    12. decembar 2013 | 12:49

    Da li Dzaji kasnu plata???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA