ŠPANSKA SERIJA: Nejmar prevario Barselonu i devojku! (VIDEO)

Zbog sumnje da se nalazi u emotivnoj vezi sa napadačem Barselone, Brazilska manekenka optužena je od strane javnosti, ali je ona to porekla i ubacila u priču i treću devojku

  • 6

Napadač Barselone Nejmar otišao je na prevremeni odmor, na dozvolu trenera Tate Martina, ali izgleda da mladi Brazilac baš ne miruje!

Prava oluja pokrenula se oko Nejmara koji je optužen da vara svoju devojku Brunu Markezinjo, a cela priča započeta je na nacionalnoj televiziji u kojoj je zvezda Barselona dovedena u vezu sa manekenkom Larisom Oliveirom.

Ipak Larisa tvrdi da Nejmar vara devojku, ali ne sa njom, već sa trećom za sada nepoznatom devojkom. Jedina kristalno jasna činjenica u ovoj zbrci je da mladi Brazilac obožava devojke, baš!

Larisa je u izjavi za televiziju Esporte Fantastiko pokušala da objasni celu stvar.

- Nejmar vara devojku sa osobom koja zbog toga ne oseća krivicu. Ne, ništa se nije desilo između nas dvoje. Mislim da nema smisla uraditi tako nešto, mi smo samo prijatelji - rekla je Larisa i dodala.

- Ljudi su počeli da me osuđuju da sam lažov, luda, parti manijak, a to nema smisla u mom životu.

Šta vi mislite da li je mladi Brazilac nevinašce? Ako je suditi po njegovim starijim zemljacima takođe fudbalskim majstorima, izvesnije je da su ova nagađanja tačna.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA