POSLE NAPADA NA VUČIĆA: Odlazi komandant Žandarmerije iz Niša?

- Naglasio sam u pismu komandantu Žandarmerije da sam spreman da se povučem sa sadašnje pozicije i da budem raspoređen na drugu dužnost, ukoliko se smatra da sam za nešto kriv - kaže Senad Koštić

  • 0

Komandant niškog odreda Žandarmerije Senad Koštić spreman je da se povuče sa te pozicije, posle brutalnog napada i prebijanja Andreja Vučića, Predraga Malog i "Kobri" od strane "njegovih" žandarma!

Nakon incidenta u kojem su učestvovali pripadnici Žandarmerije iz Niša za vreme Parade ponosa, Koštić je uputio pismo komandantu Žandarmerije Milenku Božoviću i Ministarstvu unutrašnjih poslova u kojem je zatražio da se učini sve kako bi se zaustavila medijska kampanja protiv odreda Žandarmerije u Nišu.

- Apelovao sam na komandanta Žandarmerije da učini sve kako bi se sačuvao ugled i renome naše jedinice, koja je uvek bila, a sada je u potpunosti spremna za realizaciju svih i eventualnih zadataka za državu Srbiju, za njenu odbranu i bezbednost. Poslednjih dana odred Žandarmerije iz Niša nazivan je “odredom smrti“ i “odredom batinaša“, što nanosi ogromnu štetu jedinici - naveo je Koštić u izjavi “Politici“.

On je istakao da je neshvatljivo da se jedna visokoprofesionalna jedinica Žandarmerije zbog prekršaja ili izvršenog dela jednog pojedinca kvalifikuje pogrdnim nazivima.

- Naglasio sam u pismu komandantu Žandarmerije da sam spreman da se povučem sa sadašnje pozicije i da budem raspoređen na drugu dužnost, ukoliko se smatra da sam za nešto kriv ili ako neko celju jedinicu, to jest odred, smatra krivim - zaključio je Koštić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA