STRAVIČAN UDES: Žena i vozač Hitne pomoći poginuli kad se kamion zakucao u njih!

Nesreća se dogodila oko 11.45 časova kad je vozilo Hitne pomoći prešlo na levu stranu kolovoza i direktno se sudarilo s kamionom novosadske registracije

  • 54

U sudaru kola Hitne pomoći i kamiona na putu Zrenjanin-Melenci poginula je ženska osoba koja se kao pacijant prevozila u ambulantnom vozilu Doma zdravlja Bečej. U bolnici je podlegao povredama i vozač Hitne pomoći, dok su tri osobe povređene.

Nesreća se dogodila oko 11.45 časova kad je vozilo Hitne pomoći prešlo na levu stranu kolovoza i direktno se sudarilo s kamionom novosadske registracije.

Sanitet je vozio Zoran P. (37), a kamion Jovan P. (33). U prvi mah četiri osobe su transportovane u zrenjaninsku bolnicu, ali je vozač Hitne pomoći podlegao povredama.

U bolnicu su još primljeni V.S. (58), koja je zadržana na Odeljenju hirurgije na opservaciji, M. S. (55) koji je s teškim povredama glave transportovan u Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju u Novom Sadu, kao i vozač kamiona Jovan P.(33), koji je u teškom stanju bio smešten u Jedinicu intezivne terapije.

Tri osobe su zbrinute u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice, a lekari se još nisu izjasnili o stepenu njihovih povreda.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    17. decembar 2014 | 16:43

    Pod hitno zabraniti vozacima koji imaju 37 godina da voze vozila hitne pomoci u periodu izmedju 11:40 i 11:50 pre podne

  • Smak

    17. decembar 2014 | 15:58

    Po zakonu hitna ne sme proci kroz CRVENO. Kod nas prolaze kao da za njih ne vaze. Nema preticanja ako ce se ugroziti drugi zivoti ni hotnoj ni vatrogascima. Nek polaze ponovo vozacki a tamo gde je prethodnu kupio nek ide da mu vrate pare jer ga nisu nista naucili.

  • Ult Mrgt

    17. decembar 2014 | 15:43

    Ajmo menjaj zakon, ne valja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA