ĆERKA BORISA NEMCOVA OPLELA PO PUTINU: On je bio jedini neprijatelj mog tate!

Nemcov je ubijen 27. februara u blizini Kremlja. Ruski predsednik javno je osudio ubistvo i naredio istragu, i obećao da će naći ubicu, a Kremlj odlučno negira upletenost u likvidaciju

  • 15

Žana Nemcova (30) kaže da je za smrt njenog oca, ruskog političara Borisa Nemcova, politički odgovoran Vladimir Putin. U razgovoru za BBC ona je izjavila kako je jedini neprijatelj njenog oca bio ruski predsednik.

RAZNEO SEBE GRANATOM: Osumnjičeni za ubistvo Nemcova se ubio?

- Jedini neprijatelj mog oca bio je Vladimir Putin. Niko drugi - rekla je i dodala da je njen otac bio najistaknutiji Putinov kritičar.  

- Bio je najmoćniji opozicioni lider u Rusiji. Nakon njegove smrti opozicija je obezglavljena i svi su prestravljeni. Više nemamo toliko snažnu ličnost koja bi se suprotstavila vlasti- rekla je Nemcova.

Nemcov je ubijen 27. februara u blizini Kremlja. Ruski predsednik javno je osudio ubistvo i naredio istragu, i obećao da će naći ubicu, a Kremlj odlučno negira upletenost u likvidaciju.

BIVŠI POLICAJAC PRIZNAO DA JE UBIO NEMCOVA: Samo mi pošteno sudite!

Ipak, jedan od osumnjičenih, Zaur Dadijev, koji je priznao ubistvo rekao je da je to učinio samo zato da puste njegovog prijatelja, i dodao da je dva dana bio zavezan i imao vreću preko glave. Borci za ljudska prava veruju da su ga mučili u pritvoru.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    12. mart 2015 | 14:27

    Путин никад није рекао да је непријатељ Њемцову.Њемцов се декларисао као непријатељ Путину.Био је плаћен,као и његова ћерка,да уништава земљу и народ са којим живи?Сигурно је да белосветски терористи мрзе руски народ, а Путин га воли.Њемцов није сметао Путину ,али Путин је сметао Њемцеву.Њемцњву су били дражи американци него Руси.Пошто жив Њемцов није имао више никакву вредност,послодавци су га убили да би им користио.То је судбина свих продатих душа!

  • DD

    12. mart 2015 | 14:07

    ETO TVOJ TATA JE IMAO PUNO PRIJATELJA I PRIJATELJICA. I SAMO JEDNOG NEPRIJATELJA. ZAMISLI. A KOLIKO VANBRACNE DECE . ?

  • Stanoje

    12. mart 2015 | 13:24

    On je bio švaler, šta će njemu devojka 32 godine mlađa? Žene su mu bile neprijatelji a ne Putin. Bio je on sam sebi neprijatelj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA