NOVI DETALJI OTMICE SRPKINJE U LONDONU: Lekari mi nisu dali da pozovem porodicu

- Jedva čekam sredu da tata dođe po mene, pa da vidim sestru Tamaru i moju majku Tineu - kaže Kristina koja tvrdi da još uvek ne zna šta joj se desilo u Londonu

  • 62

Senćanka Kristina Fenjsaroši (20), koja se nakon 80 sati dramatične potrage u subotu javila roditeljima iz jedne londonske bolnice, kaže za Informer da ni sama ne zna šta se s njom desilo prošle sedmice.

PRONAĐENA SRPKINJA KOJA JE NESTALA U LONDONU: Javila se roditeljima iz bolnice, zove ih da dođu po nju!

- Krenula sam u sredu ujutro pešice na posao, bez ijedne funte u džepu, i usput mi je iznenada pozlilo. Probudila sam se u bolnici, a lekari mi nisu dozvolili da pričam telefonom. Tad sam shvatila da kod sebe nemam ni pasoš. Ne znam šta se desilo - kaže Kristina.

Kako navodi, broji sate kad će otac Robert doći po nju i vratiti je u rodnu Sentu.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Jedva čekam sredu da tata dođe po mene, pa da vidim sestru Tamaru i moju majku Tineu. Naravno, želim da vidim i mog momka Bojana, koji je takođe propatio.

Robert Fenjsaroši, otac devojke, kaže da je rezervista na ratištu devedesetih i svašta video, ali da su ga tri dana neizvesnosti za vreme Kristininog nestanka razorila.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    9. jun 2015 | 08:53

    E, neka ne lupeta ona i njen momak Bojan koji je propatio?!Te price mogu da pricaju nekome ko ih ne zna!!! Mala je lujka, dobila je medijsku paznju, i cao... pa sto je i isla u L;ondon, zasto je njen momak "patio" kada ima 3 lokala koja rade (kafice i diskoteke), kamenorezacku radnju, itd... manite se prica...pa ona nista konkretno ne kaze, jer laze, a to si u Senti znaju!!!

  • Oki

    9. jun 2015 | 08:42

    Malo ima rupa u ovoj prici. Sreca pa da je dobro ali izgleda da ima tu jos nesto. Kao ona nasa manekenka Mina.

  • Анти Антифа

    9. jun 2015 | 08:39

    Овамо глуми лудило по флејсблуксу а сад "тата да дође по мене"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA