SRBIJO, POSTAĆEŠ ISLAMSKA: ISIS hakovao srpski sajt i ostavio UŽASNU poruku!

Hakeri su ostavili poruku koja je identična onoj koja je podigla prašinu 10. jula, kada su na Jutjub kanalu "Put hilafeta" objavljeni planovi islamista za osvajanje Balkana

  • 18

Na naslovnoj strani sajta Srpsko-američkog medicinskog udruženja (SAMA) pojavila se preteća poruka upućena stanovnicima balkanskih država sa potpisom ISIS-a.

SRBIJO SPREMI SE, BIĆEŠ ISLAMSKA: Od ove pesme DŽIHADISTA slediće vam se krv! (VIDEO)

Hakeri su ostavili poruku koja je identična onoj koja je podigla prašinu 10. jula, kada je na Jutjub kanalu "Put hilafeta" objavljeni planovi islamista za osvajanje Balkana.

"Radujte se, oj Balkanci, bliže vam se bolji dani, dolaze vam muslimani, mi smo islamski hilafet. Raduj se, o ti Srbija, bićeš deo na islamija iako ti to ne prija, mi smo islamski hilafet. Raduj se, o Kroacija, pašće ti demokratija, Božji zakon,

Pravda svima mi smo islamski hilafet. Raduj se, o Crna Goro, dolazimo mi uskoro. Bićeš naše mesto novo, mi smo islamski hilafet. Bosna i Hercegovina, eto vam mudžahedina, pašće glave murtedina, mi smo islamski hilafet.

Radujte se Albanija, Kosovo, Makedonija, vratićemo vam šerijat, mi smo islamski hilafet. Raduj se i ti Obama pobeda pripada nama, mi smo sinovi islama, mi smo islamski hilafet", glasi poruka."

U međuvremenu, poruka je uklonjena sa oborenog sajta, ali on i dalje ne funkcioniše. Kako sada izgleda pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    30. jul 2015 | 16:47

    Samo vi dodjite,volimo mi te zabradjene kromanjonce

  • Musliman

    30. jul 2015 | 22:06

    Ovo hakovanje rade ameri. Inace taj ISIS to je obicna bagra. Nemaju nikakve veze sa casnim Islamom. Pozdrav i svako dobro vam zelim.

  • Duki

    30. jul 2015 | 17:10

    Radujte se i vi otpadnici islama. Put ste odabrali. Kada dodjete pomoći ćemo nesebično da otputujete alahu. A što se stihova tiče? Tu su na nivou baba sere. Ubedljiviji bi bili bez tog prenemaganja i finoće. Zapamćeni ste kao ono što jeste. Bolesni bezumni otpadnici. Za svaku bolest srećom i voljim tvorca ima leka, pa i za vas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA