BIO NAM JE JEDINO DETE, NE ZNAM KAKO ĆEMO PREŽIVETI OVAJ GUBITAK: Potresni jauci oca nastradalog mališana!

Nesrećni mališan se igrao sa drugarima kada je na njega odjednom pala ogromna metalna kapija. Uprkos naporima lekara, preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu ne budeći se iz kome

  • 5

Armin Z. (5) preminuo je nakon što je u sredu na njega pala velika metalna ograda u ulici u kojoj je živeo u Novom Pazaru.

TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU: Dečak (5) preminuo nakon što je na njega pala metalna ograda

Nesrećni mališan se igrao sa drugarima kada je na njega odjednom pala ogromna metalna kapija. Uprkos naporima lekara, preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu ne budeći se iz kome.

Prema nezvaničnim informacijama, kapija pripada dvorištu porodice Kruševljanin, komšija porodice Ziljkić.

Sahranjen je juče na mesnom groblju u novopazarskom prigradskom naselju Šutenovac.

- Ovo je velika tragedija i veliki udarac za celu porodicu Ziljkić i sve naše rođake, Armin nam je bio jedino dete, ne znam kako ćemo preživeti ovaj gubitak - rekao je pre sahrane, skrhan bolom i tugom, Arminov otac Nedžad Ziljkić.

Foto-Ilustracija: Telegraf, Profimedia Foto-Ilustracija: Telegraf, Profimedia

Tuga je i u porodici Kruševljanin u kojoj smrt malog Armina doživljavaju kao smrt svog najrođenijeg. Ne znaju šta se dogodilo sa kapijom i čekaju da nadležni sve ispitaju.

Odmah posle tragičnog događaja u Kumanovskoj ulici, radnici Područne policijske uprave u Novom Pazaru izašli su na mesto događaja i izvršili uviđaj. Nakon što je mali Armin preminuo, slučaj je prosleđen Višem tužilaštvu u Novom Pazaru koje će ispitati sve okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija.

Veštaci će utvrđivati: da li je kapija, koja je na istom mestu stajala oko deset godina, bila propisno urađena i pričvršćena.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje

    30. septembar 2015 | 00:55

    Šta čovek da kaže na ovakve vesti? Najiskrenije saučešće porodici mada utehe nema (znam iz ličnog iskustva), malom andjelu neka je laka zemlja i neka ga andjeli čuvaju dušica mala. Uvek se potresem kada dečica ginu. STRASNO!

  • Radmila

    30. septembar 2015 | 07:10

    Ogroman udarac za porodicu i sve nas moje saucesce!!!

  • Frend

    30. septembar 2015 | 06:49

    Strasno. I ja sam ostao bez sina. Sto se tice kapije, mislim, da nije postavljena kako valja.Svako se bavi majstorijama. Tesku kapiju ne ume postaviti amater. Svasta sam se nagledao. Radim taj posao, 50.god. racunajuci i zanat. Ljudi koji vare teske kapije, bilo sta,ne zavarujuci dobro, rizikuju los ishod za dogledno vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA