NAJNOVIJA VEST: VIČU ALAHU AKBAR I PUCAJU U GOSTE HOTELA: Oslobodili samo one koji RECITUJU KURAN! (VIDEO)

U napadu na Mali učestvuju dvojica džihadista koji su do hotela došli diplomatskim kolima. Takođe, navodno su prilikom napada uzvikivali "Alahu akbar" i koristili bombu

  • 11

Talačka kriza u hotelu Radison Blu u Maliju je u toku i trenutno se tamo nalazi skoro 200 ljudi, a kako se navodi, njih devetoro je mrtvo. Međutim, broj poginulih se iz minuta u minut menja.

NOVI TERORISTIČKI NAPAD: Džihadisti zarobili goste hotela, najmanje troje mrtvo! (FOTO)

Ono što je za sada poznato jeste da u napadu učestvuju čak desetorica džihadista koji su do hotela došli diplomatskim kolima. Takođe, navodno su prilikom napada uzvikivali "Alahu akbar" i koristili bombu. Takođe, oni su počeli uz hotela da oslobađaju samo goste koji znaju da recituju Kuran.

- Rano jutros su se čuli pucnji. Očigledno je to bio pokušaj da se uzmu taoci. Policija je blokirala područje oko hotela – citiran je izvor iz tajne službe.

Čitava drama se odvija na sedmom spratu hotela, a uzrok napada još nije poznat.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deonisious bre

    20. novembar 2015 | 12:49

    To je ironija. Vikanje "Bog je najveći" i ubijanje ostalih ljudi. Već 10000000ti put vam kažem u islamu nema rata, samo ako te neko napadne imaš pravo da se odbraniš!

  • Apokalipsa

    20. novembar 2015 | 13:48

    Sta??? Da ucim kuran....NIKAD

  • Muki

    20. novembar 2015 | 13:08

    To sto uzvikuju "Allahu ekber" zar je to dokaz da su muslimanski teroristi. Zar ne moze svako da pusti bradu ili stavi laznu bradu i uzvikne "Allahu ekber" i pocini zlocin da bi bacio ljagu na Islam?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA