MUSLIMANI ŠTITILI HRIŠĆANE OD TERORISTA: Ili nas ubijte sve ili nas ostavite na miru

Ovaj događaj se desio u Keniji u blizini severoistočnog sela El Vak na granici sa Somalijom, gde su kenijski militanti napali putnički autobus

  • 14

Islamistički napadači napali su autobus u Keniji koji je putovao iz Najrobija u Manderu, a tom prilikom muslimani koji su se nalazili u njemu zaštitili su hrišćanske putnike.

UBIO 148 STUDENATA: Ovaj učitelj je najtraženiji terorista na svetu!

Naime, muslimani su odbili naredbu napadača da se odvoje u dve grupe. Putnici su rekli da ih ubiju sve ili da ih ostave na miru, ispričao je jedan svedok.

Ovaj događaj se desio u blizini severoistočnog sela El Vak na granici sa Somalijom.

U ovom napadu su ubijene dve osobe, a nije poznato da li je za njega odgovorna teroristička organizacij Al Šabab. Jedna osoba je ubijena nakon što je pokušala da pobegne prilikom napada militanata.

- Ljudi su pokazali osećaj patriotizma i pripadnosti jedni drugima. Militanti su odlučili da puste sve putnike nakon što su pokazali jedinstvo - rekao je guverner Mandere Ali Roba.

(Telegraf.rs / Izvor: dnevnik.hr / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahmet Bosnjo

    22. decembar 2015 | 18:17

    Musliman sam i samo se ovakvim muslimanima ponosim. Ne zelim da imam bilo sta sa islamistima, dzihadistima i slicnom stokom koja nema tolerancije prema drugim narodima. Prije svega, oni nisu normalni, bez obzira kako se zvali i u sta vjervali. Ubiti jednog covjeka je isto sto i ubiti cijelo covjecanstvo, a spasiti jednog covjeka je isto sto i spasiti cijeli svijet. Ovo svaki posteni musliman zna i u skladu s tim, tako se i ponasa. Svi ostali koji idu suprotno ovom, obicne su psihopate i nista vise. Moji najbolji prijatelji su hriscani. medju kojima ima i Srba, i da li bi ja sad njih trebao mrziti zato sto nisu muslimani ? Da li oni mene da mrze sad radi ove stoke ili zato sto nisam hriscanin ? Taman posla. Svaki pametan covjek vidi razliku izmedju covjeka i necovjeka. Pozdravljam sve dobre ljude

  • Vožd

    22. decembar 2015 | 08:29

    Ovo su pravi Muslimani.Svaka vam čast!!!Veliki pozdrav od jednog Hriscanina!!!

  • Dragan P.

    22. decembar 2015 | 08:26

    Dok još ima takvog časnog naroda, ima nade! To solidarstvo protiv zla bi trebalo svugde imati bez obzira ko šta vjeruje. Zar nije to ono, što Bog od nas očekuje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA