OVO MOŽE DA BUDE NAJVAŽNIJA STVAR U VAŠEM ŽIVOTU: A sada je možete uraditi za SAMO NEKOLIKO MINUTA!

Jednostavan proces kupovine omogućava građanima da putno osiguranje dobiju za svega nekoliko minuta

  • 0

Od danas građani Srbije mogu kupiti putno osiguranje na online prodavnici AXA Osiguranja „Osiguranje na klik“, koja se nalazi na adresi https://shop.axa.rs.

Jednostavan proces kupovine omogućava građanima da putno osiguranje dobiju za svega nekoliko minuta.

Potvrda o osiguranju isporučuje se ne e-mail adresu čime je obezbeđena medicinska, putna ili pravna pomoći tokom boravka u inostranstvu.

AXA Osiguranje obezbeđuje pokriće troškova u u inostranstvu do iznosa od 35.000 evra.

- Svesni smo modernih trendova u vremenu u kojem živimo i zato želimo klijentima da pomognemo da što pre zadovolje svoje potrebe za osiguranjem. Svest o putnom osiguranju u Srbiji je na nešto višem nivou u odnosu na ostale vrste osiguranja. Građanima treba pružiti više, a to je da u svega nekoliko koraka, brzo i lako kupe osiguranje i bezbrižno otputuju u inostranstvo, bez obzira da li je to zimovanje, praznično ili poslovno putovanje - izjavio je Adamantios Hadžistilis, generalni direktor AXA Osiguranja, povodom pokretanja online prodavnice.

Na online prodavnici „Osiguranje na klik“, moguće je kupiti putno osiguranje za individualna i porodična putovanja.

Putno osiguranje mogu kupiti osobe do 85 godina starosti za putovanja širom sveta. Klijenti mogu izabrati jedan od tri vrste paketa, koji variraju zavisno od broja usluga i iznosa pokrića.

Plaćanje je platnim karticama, a sigurna kupovina obezbeđena je korišćenjem trenutno najviših sigurnosnih standarda. Potvrda o osiguranju isporučuje se na e-mail adresu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA