PLJAČKA VEKA U BEOGRADU! Penzioneru iz banke UKRADENO 50 miliona dinara

Penzioner iz Beograda prijavio je policiji da mu je s računa iz jedne banke u Beogradu nestalo oko 50 miliona dinara, policija traga za počiniocem

  • 52

Penzioner iz Beograda prijavio je policiji da mu je s računa iz jedne banke u Beogradu nestalo oko 50 miliona dinara! Policija još pokušava da razotkrije prevaranta koji je najverovatnije novac podigao bez saglasnosti oštećenog čoveka.

 

UHAPŠEN RAZBOJNIK KOJI JE TERORISAO SRBIJU: Pištoljem i nožem sejao strah

 

Kako saznaje “Alo!”, ova velika bankarska prevara verovatno je smišljena još pre pet godina, kada je oštećeni Beograđanin otišao u jednu banku u Beogradu i stavio na štednju 400.000 evra. Kada je pre nekoliko dana došao da proveri koliko mu je “narasla” štednja, ostao je u šoku. U banci su mu rekli da na računu ima - nula dinara!

 

DETALJI PLJAČKE O KOJOJ BRUJI SRBIJA: Da li ste i vi na listi ovih PREVARANATA?

 

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

 

- U prostorije beogradske policije pre nekoliko dana ušao je čovek koji je bio izbezumljen. Ispričao je da je u banci oročio ogromnu sumu novca. U nameri da vidi koliko mu je trenutno stanje, oštećeni je otišao u filijalu u Beogradu. Međutim, službenica mu je rekla da na računu nema novca. Čovek je pokušavao da objasni da se radi o nekoliko stotina hiljada evra, ali na kraju je morao da izađe iz banke praznih džepova jer su ga uputili da ukoliko sumnja da je pokraden slučaj prijavi policiji - objašnjava sagovornik ovog lista, blizak istrazi.

 

Nesrećni čovek je inspektorima dao izjavu, u kojoj je naveo da je izabrao jednu banku koja je davala dobru kamatu. Mislio je da nema potrebe da proverava račun jer ni u najgorim snovima nije mogao da posumnja da će mu nestati štedni ulog.

 

Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan

 

- Umesto sreće, ošteći zamalo nije umro od stresa. Pričao je da je krvavo stekao novac - objašnjava sagovornik i dodaje da nije mogao da kaže na koga sumnja jer nikome nije dao ovlašćenje.

 

Beogradska policija sužava krug ljudi na koje sumnja da su učestvovali u ovoj prevari. Međutim, zbog istrage koja je u toku niko nije mogao da nam potvrdi da li je prevarant zaposlen u banci ili se radi o nekom drugom čoveku.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milic

    12. februar 2016 | 08:19

    Banka najbolje mora da zna jel ima sve podatke o uplacivanju i isplacivanju ,jedino ako je lopov ulazio u sef pa pokrao novac ovom coveku ?

  • Dr. za rock and roll

    12. februar 2016 | 09:21

    Banka mu je duzna novac ako ima sve crno na belo.

  • Pravda

    12. februar 2016 | 08:22

    Bankarski cinovnik, 100%!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA