Otvorena AMSS karting staza u Kruševcu! (FOTO)

Zahvaljujući Auto-moto savezu Srbije i AMS AMK 987 - Kruševac koji su adaptirali postojeće poligone i obezbedili karting vozila, danas je u Kruševcu, nedaleko od aerodroma, otvorena prva Karting staza AMSS

  • 2

Otvaranju kartodroma prisustvovali su direktor AMS AMK 987 – Kruševac Velibor Jovanović, predsednik AMSS Mirko Butulija i gradonačelnik grada Kruševca Dragi Nestorović, koji su se tom prilikom obratili brojnim posetiocima.

Direktor AMS AMK 987 - Kruševac zahvalio se svima koji su danas došli u Kruševac da podrže ovaj događaj i naglasio da mu je posebna čast što se našao u ulozi domaćina, te što je uspeo da doprinese razvoju kartinga u ovom gradu.

Foto: Promo Foto: Promo

Izrazivši zadovoljstvo postignutim rezultatima, predsednik AMSS istakao je da je Auto-moto savez Srbije u protekloj godini posebno pokazao odgovornost prema automobilizmu, dajući punu podršku njegovoj afirmaciji u zemlji i međunarodnim okvirima.

- Ponosan sam što smo od nekadašnjih zapuštenih poligona, napravili mesto na kom će oni koji imaju nesporan talenat, volju i želju sada imati gde da voze svoje četvorotočkaše. Za sada smo obezbedili šest karting vozila, ali ćemo se truditi da u narednom periodu omogućimo još bolje uslove - rekao je Butulija.

Foto: Promo Foto: Promo

- Ovaj kartodrom predstavlja veliki značaj ne samo za karting sport već i za sam grad Kruševac, jer će ovo biti dodatni sadržaj za sve stanovnike ovog grada i njegove goste. Saradnja Auto moto saveza Srbije i grada Kruševca bila je i do sada veoma uspešna i verujemo da će zajednički projekti doprineti da ona bude još intenzivnija, istakao je gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović.

Otvaranju prve karting staze u Kruševcu među mnogobrojnim ljubiteljima auto i karting sporta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA