NEVIĐENA AKCIJA POLICIJE: Zaustavili su vozača koji je pokušao da im pobegne, a zatim uhvatili još 24 osobe

Policijska patrola uočila je kombi vozilo "ford-tranzit“ i izdala mu naređenje da stane ali se vozač oglušio i nastavio dalje da bi istovario putnike, uhvaćeni su i migranti i on

  • 0

Policija u Zaječaru presekla je još jedan krijumčarski kanal na putu Zaječar – Negotin, i uhapsila A. R. (44) iz Bora, zbog sumnje da je neovlašćeno prelazio državnu granicu i krijumčarenja ljudi.

 

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), policijska patrola uočila je kombi vozilo "ford-tranzit“ i izdala mu naređenje da stane, ali se vozač oglušio i nastavio dalje.

 

FILMSKA JURNJAVA USRED SRBIJE: Policajci uhapsili vozača, a onda se desilo nešto što niko nije OČEKIVAO!

 

Patrola je uspela da ga zaustavi, ali u vozilu nije bilo nikoga, što je bilo sumnjivo policiji pa su nastavili dalju potragu.

 

- Policijski službenici uspeli su da uhvate putnike i ustanovili da se radi o 24 iregularna migranata, državljana Sirije, Iraka i Šri Lanke - navodi se u saopštenju MUP-a.

 

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Foto: Tanjug/Tanja Valič

 

Dva Beograđanina u dva automobila htela da prošvercuju 32 MIGRANTA!

 

Po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, A. R. je određena mera zadržavanja do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

 

Privremeno je oduzeto oi kombi vozilo.

 

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA