≫ 

Moskva spremna na dijalog sa NATO, bez obzira na razlike

Na poslednjem samitu NATO u Varšavi je doneta odluka o jačanju istočnog oboda Alijanse, koja namerava da već sledeće godine u baltičkim zemljama i Poljskoj rasporedi četiri višenacionalna bataljona

  • 5

Moskva je na poslednjoj sednici Saveta Rusija-NATO izrazila spremnost za konstruktivni dijalog, bez obzira na suštinske razlike, izjavio je zamenik ministra odbrane Rusije Anatolij Antonov.

Lavrov i Keri razgovarali o rešenju sukoba u Siriji

Antonov je rekao da je Rusija predložila članicama Alijanse da u septembru u Moskvi nastave razmenu mišljenja o vojno-političkoj situaciji u Evropi.

- Posebno je važno da smo, bez obzira na suštinske razlike, izrazili spremnost za konstruktivni dijalog po pitanjima koja predstavljaju uzajamni interes - kazao je Antonov.

PORODICA JE UBILA JER JE HTELA DA SE RAZVEDE: Silovali je i zadavili kako bi "sačuvali čast"

Na poslednjem samitu NATO u Varšavi je doneta odluka o jačanju istočnog oboda Alijanse, koja namerava da već sledeće godine u baltičkim zemljama i Poljskoj rasporedi četiri višenacionalna bataljona, preneo je Sputnjik.

Foto: U.S. Air Force/Staff Sgt. Kate Thornton Foto: U.S. Air Force/Staff Sgt. Kate Thornton

UBIO DVE TINEJDŽERKE: Bio je uznemiren što se druže, jer je jedna od njih CRNKINJA (FOTO)

Kasnije su se Rusija i predstavnici Severnoatlantske alijanse na narednom sastanku Saveta Rusija-NATO na nivou stalnih predstavnika ponovo razišli u mišljenjima o razlozima sadašnje krize u odnosima, ali su razgovarali o prvoj inicijativi koja može dovesti do deeskalacije - meri za osiguranje bezbednosti letova iznad Baltika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dale

    5. septembar 2016 | 12:36

    Interesantno je da Tanjug crta srpske granice bez KiM

  • Pera Kojot # 1

    5. septembar 2016 | 08:14

    Nadam se da Putin nije naivan!

  • OBILIC

    5. septembar 2016 | 11:02

    Konacni dogovor o novoj podeli evrope balkana i azije. Nato gubi ekonomsko politicke ambicije ali mora i dalje da bude veliki partner. Druge dve velesile su kina i indija to jest mozda su i prve dve sile ali su ugusene namerno. Mnogo je bitna i druga informacija ko vodi u svetu najvise narod sa svojim verskim ubedjenjem i opredeljenjem. Kako god okrenete svet se deli na četiridela i rodice se četiri bloka sto je logično i nova četiri cara koja ce drzati neko vreme svet pod kontrolom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA