ĆURKA IZAZVALA OPŠTU TUČU KOMŠIJA: Lopatom tukao ženu, naneo joj povrede opasne po život!

- Tuča je izbila između dve porodice, a glavni razlog je to što je jedna porodica drugoj ukrala ćurku. U toj opštoj tuči učestvovalo je osam osoba i sve su napale S. I. - kaže izvor blizak istrazi

  • 5

Tuča u selu Rečica kod Žitorađe u kojoj je S. I. (61) iz ovog sela zadobila je teške telesne povrede opasne po život, izbila je zbog ćurke!

Samo u Srbiji: Muškarac lopatom pretukao komšinicu

Povrede joj je lopatom naneo N. M. (43) iz istog sela i on je uhapšen, pa mu je nakon saslušanja sudija za prethodne postupke Osnovnog suda u Prokuplju odredio pritvor do 30 dana.

- Tuča je izbila između dve porodice, a glavni razlog je to što je jedna porodica drugoj ukrala ćurku. U toj opštoj tuči učestvovalo je osam osoba i sve su napale S. I. - kaže izvor blizak istrazi.

On dodaje da su porodice komšije i da je N. M. lopatom udarao po glavi S. I. On se tereti za teške telesne povrede, a ostalim sedam osoba se sumnjiče za učestvovanje u tuči ib rane se sa slobode.

Od posledica povreda S. I. je životno ugrožena i nakon ukazivanja pomoći u prokupačkoj bolnici prebačena je u niški Klinički centar na dalje lečenje.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA