Zašto Rusiji treba tako jaka Srbija: Evo šta je tajna moćne vojne sile na Balkanu!

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu potpisaće u četvrtak sa Vučićem ugovor o isporuci "migova 29" i modernizaciji vojske

  • 72

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu i srpski premijer Aleksandar Vučić potpisaće u četvrtak u Moskvi ugovor o isporuci šest novih "migova 29" našoj zemlji, ali i više sporazuma o naoružavanju i modernizaciji Vojske Srbije, potvrđeno je za Informer u Moskvi.

DANAS POLA SRBIJE SLAVI, DRUGA POLOVINA IDE NA SLAVU: Za Svetog Nikolu "ode" pola tone ribe!

Ministar Šojgu je najbližim saradnicima naložio da Beogradu maksimalno izađu u susret, a za pomoć Srbiji zadužio je svog najbližeg saradnika, zamenika ministra odbrane generala Vitalija Antonova. Ključna Šojguova poruka jeste da Moskva ne sprema Srbiju za rat, već za mir, pošto je vojno moćna Srbija jedini garant mira u regionu.

Izvor Informera potvrdio je ove navode, uz tvrdnje da se Šojgu vodi parolom "Rusija ne sprema Srbiju za rat, već za mir! Samo vojno moćna Srbija je garant mira!"

Čuvajte sove kao oči u glavi: Novčana kazna za ubistvo jedne ove ptice je OGROMNA!

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Vučićeva poseta Moskvi je izuzetno značajna iako to javnost u Srbiji ne razume u dovoljnoj meri... Premijer će definitivno dogovoriti isporuku "migova 29", a osim toga, moguće je da će tema sastanaka biti proširena i na isporuku tenkova i raketa. Ko zna, možda će Vučić i Šojgu potpisati i neke druge ugovore o naoružanju... Mislim da će se mnogi iznenaditi. Neki neprijatno, a natod u Srbiji vrlo prijatno - poručio je Lazanski.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    19. decembar 2016 | 11:07

    "Cuvaj se Danajaca, i kad darove nose."... (Vergilije - reci svestenika Laokonta,II knjiga "Eneide".)...

  • Maja

    19. decembar 2016 | 14:25

    Podrzavam svaku modernizaciju nase vojske!

  • Darko

    19. decembar 2016 | 11:02

    Ako smo vojno jaki onda nas svi gledaju drugacijim ocima i nesme da se s nama ponasaju pocenjvacki,nego sa uvazavanjem i postovanjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA