≫ 

OBUCITE SE DOBRO ZA DOČEK: Ujutru mraz, tokom dana ledeno!

Meteoropatske reakcije su moguće u vidu neraspoloženja, pospanosti i glavobolјe

  • 0

U Srbiji će ujutro biti slab do umeren mraz, po kotlinama magla, a na jugu umereno oblačno, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i hladno vreme.

Zašto nismo videli pravu zimu 4 godine? Najbolji hrvatski meteorolog za Telegraf govori šta će se dalje dešavati u Srbiji

Duvaće slab vetar, u Timočkoj Krajini umeren. Jutarnja temperatura biće od minus osam do minus tri, a najviša dnevna od jedan do pet stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će a ujutro biti slab, na širem području grada umeren mraz, a tokom dana pretežno sunčano i hladno, uz slab vetar. Jutarnja temperatura biće od minus šest do minus četiri, a najviša dnevna oko dva stepena.

U Srbiji će do ponedeljka biti pretežno sunčano i toplije. U jutarnjim satima biće slab do umeren mraz i mestimično magla, koja će se po kotlinama i ponegde u nižim predelima zadržavati i duže tokom dana.

U utorak ujutro u severnim, a do kraja dana i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje s kišom, snegom i padom temperature.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Od srede se očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

U četvrtak i petak će biti suvo i hladno, a u subotu oblačno i mestimično sa snegom.

Većina hronično obolelih i osetlјivih osoba može osetiti uobičajene tegobe usled očekivane biometeorološke situacije. Opreznost se savetuje osobama sa srčanim i psihičkim tegobama.

Meteoropatske reakcije su moguće u vidu neraspoloženja, pospanosti i glavobolјe.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA