DIREKTOR LUTRIJE: Tijana Anđelić ne govori istinu

- Javnosti su dostupni finansijski izveštaj i mišljenje revizora na sajtu Lutrije, kao i na ARP-u. U ime kog rukovodstva govori gospođa Anđelić? - pita v. d. generalnog direktora Državne lutrije Srbije Branimir Božović

  • 7

Na navode bivše direktorke Državne lutrije Srbije Tijana Anđelić da je apsolutna laž da je tokom njenog mandata Lutrija prvi put u istoriji poslovala s gubitkom, oglasio se i v.d. generalnog direktora Državne lutrije Srbije Branimir Božović.

- Želim da informišem javnost, a podsetim bivšu direktorku, da sam za vreme njenog mandata, dok sam bio na godišnjem odmoru, "unapređen" na funkciju pomoćnika direktora, dok je na mesto sa koga sam smenjen - direktor prodaje, doveden čovek bez ikakvog iskustva u lutrijskom poslovanju - navodi se u saopštenju Državne lutrije Srbije.

Božović dodaje da osam meseci posle toga nije učestvovao u kreiranju poslovne politike DLS, niti je prisustvovao kolegijumima direktora.

- Iz centralne zgrade DLS, gde je bila moja kancelarija, prešao sam u kancelariju u odvojenoj zgradi, u kojoj se nalazi samo deo IT sektora i Kol centar. Moj posao se sastojao u rukovođenju igrom tombola. Za vreme dok sam ja praktično bio menadžer ove igre, u budžet Srbije se slilo oko 700.000 evra, čije je ostvarena dodatna dobit za DLS od 250.000 evra - navodi DLS.

On tvrdi da je potpuna neistina da je gubitak u 2012. nastao njegovim dolaskom, već da je 150 miliona dinara gubitak koji je nastao evidentiranjem realizovanih, a do tada neiskazanih troškova.

- Javnosti su dostupni finansijski izveštaj i mišljenje revizora na sajtu DLS, kao i na ARP-u. U ime kog rukovodstva govori gospođa Anđelić? Na koje poništene ugovore misli, a koje je ona potpisala? Pozivam je da ih obelodani kako bi javnost što pre saznala istinu - piše u saopštenju Božović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    30. avgust 2013 | 13:57

    Sto bivsa direktorka ne kaze zasto je platilia glumcu Nikoli Djurickom 50 hiljada evra za Loto reklamu i zasto je smanjila plate zaposlenima navodno zbog loseg poslovanja a izuzela svoje iz DS-a a sada prica o pozitivnim rezultatima.Kakva licemerka.Zasto je dozvolila svakodnevno divljanje direktorke pravne sluzbe u Lutriji Natase Kulezic koja je stalno pretila zaposlenima i imala izlive besa i druge psihicke napade.Zasto je placala vozaca sa strane 50 hiljada dinara kada je Lutrija imala 5 profesionalnih vozaca.Sve je to sprecio novi direktor Branimir Bozovic i druge nepravilnosti kao sto su stetni ugovori i nepotrebno trosenje para.

  • zika

    29. avgust 2013 | 17:26

    cuo sam za tu tijanu andjelic. smuvala se sa bivsim profesorom (kao neka mnogo poznata licnost) pa su dobili i dete skoro iako je ovaj jos ozenjen

  • Milan

    29. avgust 2013 | 17:28

    Kad ce Ticino hapsenje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA