LAVROV: Amerika ucenjuje Rusiju zbog Sirije

- Naši partneri su sada zaslepljeni ideološkim ciljem za promenu režima u Siriji. Svi oni govore da Bašar al-Asad mora da ode, dok je cilj Rusije da reši problem hemijskog oružja u Siriji - poručio je Lavrov

  • 3

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov optužio je danas SAD da ucenjuju Rusiju kako bi dala podršku oštroj rezoluciji Ujedinjenih nacija protiv Sirije.

Lavrov je rekao da je Zapad zaslepljen idejom promene režima u toj ratom pogođenoj zemlji, prenela je agencija AFP.

- Naši američki partneri počinju da nas ucenjuju: ako Rusija ne želi da u Savetu bezbednosti podrži rezoluciju u okviru Poglavlja sedam Povelje UN, tada ćemo mi obustaviti rad u Organizaciji za zabranu hemijskog oružja - rekao je Lavrov u intervjuu za rusku televiziju i dodao:

- Naši partneri su sada zaslepljeni ideološkim ciljem za promenu režima u Siriji. Svi oni govore da Bašar al-Asad mora da ode, dok je cilj Rusije da reši problem hemijskog oružja u Siriji - dodao je Lavrov.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Narod

    22. septembar 2013 | 13:49

    Vi bar mozete da im stanete na crtu!Da smo mi u stanju oni nebi nikad bili ni clanica UN-a a kamoli da kroje sudbinu drugima!Zlotvori,ubice...to su oni!

  • Hercegov grad

    22. septembar 2013 | 16:35

    Pa zato neodustajte od svojih planova,aki i jasno baglasite americke ciljeve ne samo u Siriji,nego uooste.

  • Mahabharata

    23. septembar 2013 | 09:09

    Ne volim americku politiku,osionu,bahatu,"postenu","demokratsku"! Ko im je dao za pravo da oni: razvratnici,secikese i lopovi rade sva ova zlodela po svetu!? I sad' kad' naidju na tvrd batrgaju se, ne zele konkurenta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA