AEROMITING ZA PAMĆENJE: Ovako je izgledao spektakl na novosadskom nebu (FOTO)

Piloti novosadskog Aero kluba, Vojske Srbije kao i piloti iz inostranstva pokazali su svoje umeće u upravljanju sportskim i vojnim avionima i akrobacije od kojih je brojnoj publici zastajao dah

  • 3

Aeromiting 2013 Novi Sad održan je ovog vikenda na kome su piloti novosadskog Aero-kluba, Vojske Srbije kao i piloti iz inostranstva pokazali svoje umeće u upravljanju sportskim i vojnim avionima i akrobacije od kojih je brojnoj publici zastajao dah.

- To je nešto što do sada nije viđeno u Novom Sadu, a sudeći prema odzivu građana koju uživaju posmatrajući ovaj svojevrsni spektakl na nebu, Aeromiting bi trebalo bi da postane redovna manifestacija - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Veliko broj građana koji su prisustvovali nesvakidašnjem događaju , posmatrali su akrobacije sa obale Dunava kod spomenika „Porodica", kao i sa Petrovaradinske tvrđave, a najuspešnijim takmičarima gradonačelnik Vučević je uručio pehare, dok su svi učesnici mitinga dobili plakete.

Gradonačelnik  Vučević istakao je da je Grad Novi Sad u organizaciji te manifestacije učestvovao kroz finansijsku podršku preko Gradske uprave za sport i omladinu, ali i da je pružio podršku u samoj organizaciji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nole-ns

    22. septembar 2013 | 19:34

    Nesto lepo i novom sadu da se desi

  • Vlada

    23. septembar 2013 | 08:36

    Aleksandre ne lupaj bilo je iznad dunava kod tvrdjave,na ceneju nije bilo nista

  • Aleksandar

    23. septembar 2013 | 07:51

    To se desava u Ceneju,a ne u Novom Sadu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA