SAD: Policija ubila naoružanog čoveka u studentskom kampusu

Napadač je pucao na trojicu policajaca, koji su odgovorili vatrom. Dramatična potera trajala je nekoliko sati, a fakultet je za to vreme bio evakuisan

  • 0

Naoružan čovek koga je policija gonila po kampusu Univerziteta Severna Karolina ubijen je u obližnjoj šumi, nakon što se suprotstavio policiji, saopštila je danas američka policija.

 

Policija je pratila osumnjičenog po kampusu u kasnim satima, tako da je fakultet bio zatvoren na nekoliko sati. Ljudima nije odmah bilo jasno zašto je policija grada Darama gonila tog čoveka, preneo je AP. Nakon jurnjave, pronađen je pre ponoći u šumi jugoistočno od univerzitetskog kampusa.

 

- Čovek se suprotstavio trojici policajaca oružjem, a oni su odgovorili vatrom - saopštio je šef policije kampusa Timoti Belami.

 

Ime naoružanog čoveka nije odmah bilo objavljeno, a policija je saopštila da nije student. Drugim osobama tokom sukoba nisu nanete nikakve povrede, kako je saopštila policija.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA