SIJA KAO ZLATO: Patrijaršija SPC otvorila luksuznu radnju na Terazijama! (FOTO)

Beograđanima ovih dana zastaje dah kada prolaze Terazijama. Na broju 22 sada se nalazi Patrijaršijska prodavnica, koja preti da zaseni brendove kao što su "Armani" i "Burberry", koji su u komšiluku

  • 60

CRKVA NE ZNA ZA KRIZU!

Beograđanima ovih dana zastaje dah kada prolaze Terazijama. Na broju 22 sada se nalazi Patrijaršijska prodavnica koja preti da zaseni brendove kao što su Armani i Burberry, koji se nalaze sa svojim prodavnicama i izlozima u komšiluku.

Veliki, stakleni izlog, pozlaćeni prestoli, panagije, krstovi, vladičanske mitre i još mnogo toga može se pronaći u ovoj prodavnici. Zvanično, otvorena je 19. septembra, a otvorio je i osveštao patrijarh srpski Irinej, lično.

- Na dve etaže, s merom i stilom opremljen je galerijsko-prodajni prostor. Ovo je novo mesto gde će se sabirati naši ljudi, građani, vernici da bi zadovoljili svoje duhovne potrebe i potrebe svojih porodica - saopštila je SPC.

U programu ove prodavnice nalaze se crkveni predmeti za potrebe doma, kao i crkava, duhovna literatura za sve uzraste, dok je jedan deo posvećen najmlađima i njihovom duhovnom uzrastanju.

Podsetimo, patrijarh Irinej oglasio se danas povodom predstojeće Gej Parade i rekao: "Čega se pametan stidi, budala se ponosi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markoni

    26. septembar 2013 | 21:41

    Tugo moja

  • Zoran11

    26. septembar 2013 | 21:49

    Vladike i ostali njima bliski uzivaju u izobilju, a popadiji popa koji je preminuo dodelili penziju od 4000 dinara mesecno, a pored toga je i izbacili iz smestaja gde su ziveli na ulicu! Bruka i sramota.

  • Zemunac

    26. septembar 2013 | 21:56

    Crkva ne zna za krizu... sve receno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA