ZA 249 DOLARA: Kip svetleće Gospe na prodaju

Oglas na eBay-u koji poručuje: "I vi možete imati svetleću Gospu u svojoj kući ili kancelariji" postao je veoma popularan među korisnicima hrvatskih društvenih mreža

  • 6

Među korisnicima hrvatskih društvenih mreža poslednjih dana je izuzetno popularan postao oglas na eBay-u koji poručuje - "i vi možete imati svetleću Gospu u svojoj kući ili kancelariji".

Cena je 249 dolara plus troškovi poštarine, koji u ovom slučaju iznose 49 dolara, s obzirom na to da pošiljka dolazi iz Pariza.

Kako se navodi u oglasu, u kojem se prodaje fluorescentna statua device Marije, kip je izrađen u stilu francuskog Art Decoa, a ima i potpis autora.

Statua je, navodi korisnik eBayja koji je prodaje, u vrlo dobrom stanju s izuzetkom dboej koja se malo oljuštila. Kako je navedeno u oglasu, aukcija na kojoj se ova statua prodaje otvorena je do 11. oktobra.

Link na ovaj oglas Fejsbukom je počeo da se širi nakon što su regionalni mediji objavili da se u Međugorju desilo novo "čudo", odnosno da je u kući vidilice, koja Gospine poruke redovno prima od 1981. godine, počeo "svetleti" Gospin kip, navodno star 40 godina.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko

    26. septembar 2013 | 19:28

    E dosadni ste i vi i ta svetleća budaleština

  • HIMZO

    26. septembar 2013 | 19:42

    Ma to lukavim hercegovcimanestalo para pa izmisljaju glupost kao sto su izmislili i tkz gospu prije trides godina a nista od toga neima sve je laz i samo laz

  • Boki

    26. septembar 2013 | 21:15

    Samo se vi sprdajte sa Bogom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA