NIJE MU DAO NOVAC: Prosjak brutalno izbo i oslepeo čoveka!

Beskućnik je šest puta pitao momka da mu da novac, što je ovaj odbio i ponudio da mu kupi hranu. Svoje nezadovoljstvo izrazio je napadom na mladića nepoznatim predmetom

  • 2

Nepoznati prosjak je mladiću starom 25 godina zabo neidentifikovani predmet u oko, kada je odbio da mu da novac ispred restorana brze hrane u Vinson Grinu, u Birmingemu.

Prosjak je prvo na ulici prišao mladiću i njegovom prijatelju, tražeći im cigaretu, a zatim ih je pratio do njihovog odredišta gde su krenuli na večeru. Iako su ponudili da mu kupe hranu, napao je mladića nakon što je šesti put odbio da mu da novac.

Mladić je odmah otišao u bolnicu, gde su operacijom uspeli da mu sačuvaju oko, ali ne i vid.

Detektiv Šeron Dankan izjavio je da je to poražavajući gubitak za mladića, koji se samo našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Policija trenutno traga za osumnjičenim napadačem, koji odgovara opisu čoveka visokog oko 170 centimetara, mešovite rase, sa svetlo sivom kapuljačom.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    19. decembar 2013 | 12:46

    Ma nece oni hranu,hoce pare da bi kupili alkohol,ja nikada nikome dinara nisam dao i nikada necu,cak ni onima sa decom

  • A L E K S A N D A R...80

    19. decembar 2013 | 14:06

    ima mnogi koji prose i treba pomoci ako se moze.. ali vecina peraca prozora i prosjaka rade za nekog ili se drogiraju.tako da dam samo na sopstvenu procenu..!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA