Čabarkapi žena doturila mobilni dok je držao bebu!

Na trenutak mu je dala bebu da je pridrži i najverovatnije mu je baš u tom trenutku, uz bebu, dala i nov telefon s karticom. Plan Čabarkape i njegove zakonite supruge Klaudije osujetila je zatvorska straža

  • 7

Aleksandru Čabarkapi, koji je u pritvoru od 16. avgusta, supruga Klaudija pokušala je pre nekoliko dana da doturi mobilni telefon!

Kako Telegraf saznaje, Klaudija je iskoristila to što je sudija Prvog osnovnog suda dozvolila da se Čabarkapa pozdravi s njom i njihovom bebom.

- Klaudija je posle odlaganja suđenja pitala sudiju da joj dozvoli da se pozdrave. Nijednog trenutka nisu ostali nasamo već su oko njih bili zatvorski stražari. Progovorili su tek nekoliko rečenica - kaže izvor Telegrafa.

Kako navodi, Klaudija je u naručju držala njihovo četvrto dete, koje je rođeno baš u vreme njegovog hapšenja.

- Na trenutak mu je dala bebu da je pridrži i najverovatnije mu je baš u tom trenutku, uz bebu, dala i nov telefon s karticom - kaže on.

Međutim, plan Čabarkape i njegove zakonite supruge osujetila je zatvorska straža. Pre nego što su ga iz suda vratili u ćeliju Centralnog zatvora, stražari su pretresli Čabarkapu i tada pronašli telefon, koji mu je odmah oduzet.

Aleksandar Čabarkapa u pritvoru je zbog sumnje da je izvršio brojna teška krivična dela, među kojima je i pokušaj ubistva Karađorđa Subotića, bivšeg dečka učesnice farme Ljube Pantović.

Međutim, Karađorđe mu je u međuvremenu sve oprostio, pošto je njegova i Ljubina maloletna ćerka u međuvremenu rodila dete čiji je otac upravo Čabarkapa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    23. decembar 2013 | 14:12

    Džeri Springer sou:)))))

  • leptir

    23. decembar 2013 | 15:17

    ladno film moze da se napravi od ove price..

  • Т.М.

    23. decembar 2013 | 15:57

    Сви актери ове пребедне сапунице заслужују једни друге.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA