SKANDAL: Evo kako je vatrogasac vatrometom povredio 20 ljudi na Cecinom koncertu?! (VIDEO)

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, tri osobe su pogođene u glavu od kojih je ženi teže povređeno oko, jednoj devojci je komad pao na grudi, jednoj na šaku, a povređen je i jedan dečak

  • 29

Na dočeku Nove godine nešto posle ponoći ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, vatrogasac je uzeo vatromet od stranaca i nakon ispaljivanja istog došlo je povreda nekoliko osoba.

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, tri osobe su pogođene u glavu od kojih je ženi teže povređeno oko, jednoj devojci je komad pao na grudi, jednoj na šaku, a povređen je i jedan dečak. Ukupan broj povređenih, prema nekim informacijama, dostiže 20 osoba.

- Nisam bila tamo, bio je moj brat i snimio je šta se dešavalo. Povređena je moja snajka, ima opekotine trećeg stepena na ruci. Ona je još i dobro prošla s obzirom da je jedna žena umalo ostala bez oka - rekla je sagovornica Telegrafa, koja je želela da ostane anonimna.

Vatromet, koji je vatrogasac oduzeo od grupe stranaca, "vinuo" je u vazduh i raketa se vratila i tako povredila nekoliko ljudi.

Za sad nema potvrda iz Urgentnog centra o povredama tokom sinoćne proslave u Beogradu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bole

    2. januar 2014 | 00:22

    Njie kriv vatrogasac naravno, vec ta pirotehnika koja je kupljena bog zna gde..

  • seems

    2. januar 2014 | 00:22

    Užasno je to što se desilo,ali nije sad vatrogasac kriv,kao da je on znao da će se raketa vratiti..... Brz oporvaka ozlijeđenima,a vama ostalima sretna Nova!!

  • Ševarice

    1. januar 2014 | 23:59

    Ne mogu da verujem da neko može da pije pivo na ovakvoj 'ladnoći!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA