ŠTRAJK OPET ZAUSTAVIO VOZ: Potpuna blokada pruge između Zemuna i Batajnice!

- Oko 5, pola 6 blokirali smo prugu kod stanice Zemun, kod nadvožnjaka iznad novosadskog puta, tu smo i dalje - kazala je Verica Gatić, radnica "Nege kola"

  • 7

Pruga Beograd - Novi Sad ponovo je blokirana od jutros i železnički saobraćaj je u potpunom prekidu između Zemuna i Batajnice.

- Oko 5, pola 6 blokirali smo prugu kod stanice Zemun, kod nadvožnjaka iznad novosadskog puta, tu smo i dalje - kazala je Verica Gatić, radnica "Nege kola".

Informaciju je jutros potvrdio i Nenad Stanisavljević iz Železnica Srbije.

- Bg Voz ne saobraća ni ovog jutra, blokada traje od 5.30 sati - kazao je Stanisavljević. U Batajnici su zbog toga ponovo gužve u autobuskom prevozu. Linija 73 je pojačana, ali građani kažu da se to i ne primećuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin

    6. novembar 2014 | 07:55

    glasali ste za vučića sad mu tražite da najuri svih sto hiljada partijskih džabolebaroša,to traži i eu.toliko o reformama, a sve ostalo isto.

  • mile

    6. novembar 2014 | 10:16

    Gospodo strajkaci, to ste trebali ranije da resavate, a ne sad i na ovakav nacin. Zbog Vas, a i Vasih predpostavljenih, a i zbog onih koji Vam duguju, koji su vas zeznuli za zarade, narod koji radi, koji se muci da zaradi neku crkavicu, koji ako zakasni i minut na posao skida mu se od crne plate, koji ide u skolu vozovima ove nase jadne zeleznice ispasta vec trece jutro. Sramota je na sta je spala ova nasa drzava. Sramota!

  • FM

    6. novembar 2014 | 09:58

    I opet ponavljam, gde je policija da nasamara ove neradnike!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA