ĐILAS TVITOVAO PRED SMENU: Ponosan sam na razvijeni Beograd!

- Ponosan na Beograd koji smo razvijali uz podršku svih vas. Tim koracima gradi se i bolja Srbija - napisao je gradonačelnik Beograda pred sednicu Skupštine na kojoj će se raspravljati o njegovoj smeni

  • 12

Lider DS-a i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je pred samu sednicu Skupštine grada Beograda na kojoj će se raspravljati o njegovoj smeni, a na inicijativu odborničkih grupa SNS-a i DSS-a, na svom Tviter profilu napisao je da je ponosan na sve urađeno.

- Ponosan na Beograd koji smo razvijali uz podršku svih vas. Tim koracima gradi se i bolja Srbija - napisao je Đilas pred samu sednicu Skupštine na Tviter profilu, a poznato je da lider DS-a ne "tvituje" često.

Gradonačelnik Beograda, ranije je naglasio je da su izbori najbolje rešenje, ukoliko koalicioni partnerni demokrata u Beogradu ne podržavaju više gradsku vlast i poručio da ne želi da se bavi scenarijima za njegovu smenu.

U gradskoj skupštini od 110 odbornika, naprednjaci imaju 37, socijalisti devet, PUPS četiri, a DSS devet odbornika.

Za smenu gradonačelnika potrebno je 56 glasova odbornika, a SNS, SPS-JS i DSS zajedno imaju 55 mesta u parlamentu, odnosno s PUPS-om 59 glasova odbornika.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sonja

    24. septembar 2013 | 10:16

    Prevoz,nikad bolji,karte moraju da se plaćaju.

  • MilanCh

    24. septembar 2013 | 10:18

    Kada bi i drugi gradovi imali ovakvog gradonacelnika, Srbija bi bila predivno mesto. Bravo Dragane Djilasu!

  • Djuka

    24. septembar 2013 | 10:14

    Ponosan na svoj "razvijeni" novčanik!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA