Strašna ispovest mladića o ocu nasilniku: Sa 3 godine sam zaradio prvu traumu, prestao sam da pričam

Mladić iz Podgorice trpeo je nasilje 20 godina, a onda su njegovi brat i majka konačno prelomili

Komentari

  • Gost

    24. novembar 2019 | 12:19

    A vala da napanum 20 godina i da me otac prebija bez razloga, vala bi probao da mu vratim pa nek je jaci 100 puta. Mozda gresim sa ovim ali sa 20 godina si vec momak i momcina koja moze da fizicki dosta da uradi.

  • Id

    23. novembar 2019 | 13:40

    Imala sam isto iskustvo, sa 17 sam se udala da bi pobegla od oca nasilnika, otisla kod goreg dzelata, trpela 11god jos torturu i uzela stvar u svoke ruke, imala sam srece da uspem da sve okrenem u svoju korist i promenim muza jer nisam imala gde da se vratim, uspela sam mogu reci da sada posle 20god braka zivim u krugu porodice bez bilo kakvog maltretiranja, oca nisam krivila, jako je bolestan, suludo zvuci ali sam mu po nekad i zahvalna jer svojom strogocom me nije ubio vec ojacao. Sada cvrsto stojim na nogama, podizem svoju decu i borim se za njih a uz podrsku muza jer sam i njemu dokazala da sam jaka.....a moje nesrecno detinjstvo pokusavam da nadoknadim uz svoju decu kada ih gledam srecne i nasmejane.......zivot je cudo!

  • Čiča

    22. novembar 2019 | 22:49

    Razumem te potpuno. Samo budi oprezan. Da ne ogrešiš dušu. Ja sam od haosa u porodici otišao od kuće u 16 g. Prvi put sam prešao kućni prag sa 27. U porodičnoj kući više nikad nisam prespavao a sad mi je skoro 60. Ipak im ništa nisam zamerao. U starosti sam ih dogledao i sahranio kao ljude. Zbog sebe. Samo vodi računa da se ne ogrešiš. A mali nisi. U tim godinama lakše je potražiti svoj put.

    • 23. novembar 2019 | 00:53

      Sajla

      @Čiča

      O kom grehu vi pričate? Može li čovek da se ogreši ako od ovakvog oca ode ili ga prijavi za nasilje koje traje 20 gidina? On nije otac, on nije čovek, on ne zaslužuje pirodicu. Svi treba da.mu okrenu leđa i da ga u životu ne sretnu. Pa otac je stub porodice, glavni oslonac i pokretač napretka, naravno govorim o normalnim porodicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA