Gašić koordinira svim aktivnostima u Obrenovcu

Prema odluci Vlade Srbije, ministar odbrane će rukovoditi aktivnostima na obezbeđivanju životnih uslova u Obrenovcu i pružanju pomoći građanima i organizacijama koji su pretrpeli štete i otklanjanju posledica poplava

  • 2

Ministar odbrane Bratislav Gašić će, u ime Vlade Srbije, koordinirati svim aktivnostima na otklanjanju posledica poplava i pružanju pomoći građanima u Obrenovcu, odlučila je Vlada na današnjoj sednici.

Gašić će, u ime Vlade Srbije, rukovoditi aktivnostima na obezbeđivanju životnih uslova u Obrenovcu i pružanju pomoći građanima i organizacijama koji su pretrpeli štete i otklanjanju posledica poplava, zaključeno je na sednici.

Vlada je takođe donela odluku da Republička direkcija za robne rezerve bespovratno isporuči milion litara naftnih derivata za potrebe otklanjanja posledica od katastrofalnih poplava na područjima ugroženih opština i gradova.

Raspodelu naftnih derivata koordiniraće Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IP MAN

    3. jun 2014 | 11:13

    Gospodine keramičaru...pardon... Gašiću...interesuje me kojim to aktivnostima koordinirate kad tamo niko ništa ne radi...totalna neorganizacija...juče sam bio u Obrenovcu...prizor je za nepoželeti ni najgorem neprijatelju,jedino se promenilo to da su gomile smeća neuporedivo veće nego prošle nedelje...želim vam puno uspeha u tome što ne radite...pardon...radite...

  • Imenjak

    3. jun 2014 | 14:12

    Steta kosta bar stotine miliona evra ako ne i vise to raja nece dobiti nikad,od njih kao u krupnju mozes ocekivati samo bunt posle svega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA