CAR: Evo kako srpski poslanik porađa kravu! (FOTO)

Narodni poslanik pokazao je na delu kako se radi za narod, on je herojski pomogao meštaninu sela Burdima da oteli kravu i pokazao da to radi bolje nego bilo koji veterinar

  • 20

Narodni poslanik Milija Miletić iz Srpske napredne stranke pokazao je da osim političkih veština poseduje i znanje i umeće da oteli kravu.

Zavejana svrljiška sela bila su nekoliko dana odsečena od sveta, bez struje i vode, a u pomoć meštanima pritekao je narodni poslanik Milija Miletić (SNS).

- Nekoliko meštana iz sela Burdima probudilo me je oko dva sata posle ponoći. Uplašili su se da će uginuti i tele i krava. Veterinar iz Svrljiga nije mogao da se probije zbog snega. Znali su da sam veterinarski tehničar po struci, a kako sam ovde došao da pomognem i ljudima i njihovom dobru, ni sekund nisam razmišljao, već sam se brzo obukao i otišao da otelim kravu - kaže poslanik Miletić.

U staji kod domaćina Antonijevića poslanik se dobro preznojio dok je uspeo da podigne kravu na noge. Skinuo je odeću do pasa i počeo da usmerava tele kako bi što lakše izašlo. Posle jednog sata krava je na svet donela zdravo telence.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA