RAT U SKUPŠTINI SRBIJE! Vučić poručio demokratama: Vi ste kukavice, pojeli ste 14 godina ove zemlje!

- Vi ste najobičnije kukavice i ništa više. To ste bili i to ste ostali - poručio je Vučić obraćajući se Draganu Šutanovcu, Borislavu Stefanoviću i ostalim članovima DS-a

Premijer Aleksandar Vučić kaže da budžet za 2015. predviđa teške i rigidne mere i da će se “svi ljutiti” zbog toga, ali da je to jedini put za boljitak Srbije.

- Došao sam da sve preuzmem na svoja pleća i kažem ja sam kriv – kazao je Vučić u Skupštini Srbije gde je nenajavljen došao i govorio o smanjenju budžetskih sredstava za iduću godinu.

Vučić je optužio demokrate da su pojeli 14 godina ove zemlje i da su najobičnije kukavice, te da nisu imali hrabrosti da sprovedu teške reforme. On je na taj način reagovao kada su poslanici DS dobacivali za vreme njegovog obraćanja.

INCIDENT U SKUPŠTINI: Živković nazvao predsedavajućeg stokom!

Vučić je poručio demokratama da su "jaki i hrabri i prete samo kada nema ko da im odgovori", te da nisu imali hrabrosti, zbog čega je Srbija danas u ovako teškom stanju.

Premijer je dodao da je čuo da su ceo dan, od početka rasprave, demokrate u parlamentu "nešto pretile" i da je on došao da im odgovori, jer ih se ne plašši.

- Vi ste najobičnije kukavice i ništa više. To ste bili i to ste ostali - poručio je Vučić obraćajući se Draganu Šutanovcu, Borislavu Stefanoviću...

Na to je ustao Dragan Šutanovac i nešto dobacivao, na šta su mu izrečene dve opomene.

Vučić je zamolio predsedavajućeg, koji je podelio više opomena poslanicima DS, da ih pusti da dobacuju, "pa čak i da opsuju", jer će se tako, kako je rekao, lakše osećati i misliti da imaju sedam umesto šest odsto podrške.

- Za razliku od vas gospodine (Borislave) Stefanoviću, mislim da posedujem drugačije osobine. Sa šest posto glasova bi me bilo sramota da držim vlast, a vi držite vlast sa tih šest posto - rekao je Vučić.

KAD PADNEM NA 26 ODSTO PODRŠKE NEĆU VIŠE BITI PREMIJER!

- Sa šest odsto ne bi mi palo napamet da vladam nigde, a neću da vladam ni sa 16, ni sa 26 odsto, a vama je vlast sve, ništa drugo sem velike vlasti nikada niste ni želeli. A ja želim da ljudi zapamte da smo nekada nešto za njih uradili i po tome se i te kako razlikujemo. Dakle, obećao sam da na 26 odsto, što vi nikada niste imali, neću biti premijer - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelica23

    23. decembar 2014 | 08:25

    Apsolutno je u pravu! Niko od njih nije imao petlje da potegne pitanja i da se uhvati u kostac sa problemima koje danas resavamo.

  • SrdjanDj

    23. decembar 2014 | 08:18

    Tacno je 14 godina na vlasti bili u Srbiji a na lokalu od 1996 godine su oni bili ! Sve su unistili

  • Igor

    23. decembar 2014 | 09:13

    Demokrate su se juce bile totoalno pogubile nakon malo ozbiljnijeg nastupa premijera, koji je zbog celodnevnih pretnji demokrata dosao da im kaze par reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA