Srpska vojska sa 100 migova treba da bombarduje Hrvate koji ubijaju Srbe: Ovu izjavu pamtiće svaki Srbin dok je živ!

- Ako naša vojska sa svojih 100 ili 200 migova ne može da izbombarduje hrvatsku artiljeriju koja puca na srpske izbeglice, onda se treba upitati šta ćemo da radimo sutra ako Albanija postavi ultimatum za Kosovo - rekao je Zoran Đinđić

  • 91

Ovih dana se obeležava 23 godina od operacije "Oluja" u Hrvatskoj, a daleke 1995. godine kada je progon Srba iz Republike Srpske Krajine počeo Zoran Đinđić dao je veoma zapaljiv intervju u kom je pozivao na konačan rat protiv Hrvata. Telegraf.rs vas podseća na njegove izjave!

SRBIJA NEĆE BITI ALBANSKA, NE DAM IM DA S PARAMA OD DROGE KUPE TERAZIJE: Ovako je govorio Zoran Đinđić o Kosovu! (VIDEO)

- Nama nije cilj da se borimo za Knin. Ali ako neko bude hteo da osvoji Knin bombardovanjem civila, onda Jugoslavija mora da to spreči i stane u odbranu svog naroda. Ako Amerikanci mogu iz vazduha da intervenišu iako nemaju trupe na zemlji, zašto ne bismo mogli mi, čiji narod ratuje za opstanak. Ako naša vojska to ne može, onda treba postaviti pitanje: kakva je to vojska? - rekao je tada Đinđić i dodao:

Foto: Profimedia/Corbis

Foto: Profimedia/Corbis

SRBIJA SE NEĆE NIKOME IZVINJAVATI! Evo šta je Zoran Đinđić govorio o ZLOČINU O SREBRENICI! (VIDEO)

- Ako naša vojska sa svojih 100 ili 200 migova ne može da izbombarduje hrvatsku artiljeriju koja puca na srpske izbeglice, onda se treba upitati šta ćemo da radimo sutra ako Albanija postavi ultimatum za Kosovo.

HRVATI SU UNIŠTAVALI SRBE, PALILI IM KUĆE, CRKVE I GROBLJA: Evo zašto Srbi NEĆE NIKADA zaboraviti zločine u Oluji! (VIDEO)

Foto: Profimedia/Corbis

Foto: Profimedia/Corbis

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serbia

    3. avgust 2015 | 14:28

    Pa to je dobro rekao nego srbiju odavno vode izdajice i kukavice jos od posle Lazara pa sve do dan danas

  • major Milan Tepic RSK

    3. avgust 2015 | 15:55

    Slobodan Milosevic je izdao Republiku Srpsku Krainu i za to trebaju da mu ispstaju sva njegova pokoljenja. Mi smo Slobodanu vjerovali ali on nije vjerovao nama da smo u mukama vec je 43 puta se sastao sa Franjom Tudjmanom i sa njim nas ponizio ali neporazio.

  • Krajišnik

    3. avgust 2015 | 14:34

    Sve je dobro rekao, samo izdajnicki rezim slobodana milosevica to nije htio cuti !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA