Šešelja zvanično OTKAČIO njegov "najbliži saradnik"!

Dragan Todorović se od Vojislava Šešelja distancirao uoči izbora 2012. jer je bio protiv toga da se Šešeljeva supruga Jadranka kandiduje za predsednika Srbije. Posle izbornog debakla, tražio je i Šešeljevu odgovornost, na šta mu je ovaj odgovorio smenom sa svih funkcija

  • 84

Jedan od osnivača SRS i dugogodišnji predsednik Izvršnog odbora Dragan Todorović, zvanično je napustio radikale. Dragan Todorović je bio najverniji saradnik lidera radikala Vojislava Šešelja, koji je u vreme raskola u SRS 2008. praktično sačuvao stranku od propasti.

- Todorović je rukovodstvu SRS dostavio pisani zahtev da ga brišu iz članstva - otkriva izvor "Blica" iz ove stranke.

Šešelj KRVAVIM SLIKAMA na Instagramu ŠOKIRAO Srbiju (FOTO)

- Po povratku iz Haga, Šešelj je pokušao da ubedi Todorovića da se aktivno uključi u stranački rad. Sastajao se sa njim i nudio mu da bude potpredsednik stranke, predsednik Političkog saveta SRS i poslanik. Todorović je imao dva uslova: da se održe demokratski unutarstranački izbori i da Šešelj sa stranačkih funkcija smeni članove svoje porodice - objašnjava izvor.

Šešelj nije prihvatio ove predloge, uz opasku da posle toga ne bi više mogao da kontroliše stranku. Todorović je sačekao još malo i prethodnih dana konačno odlučio da i zvanično vrati člansku knjižicu.

DRAGAN TODOROVIĆ, JADRANKA ŠEŠELJ

Dragan Todorović se od Vojislava Šešelja distancirao uoči izbora 2012. jer je bio protiv toga da se Šešeljeva supruga Jadranka kandiduje za predsednika Srbije. Posle izbornog debakla, tražio je i Šešeljevu odgovornost, na šta mu je ovaj odgovorio smenom sa svih funkcija.

Lider SRS Vojislav Šešelj je rekao da ne isključuje mogućnost da se Dragan Todorović iščlanio iz stranke.

- Znam da je platio članarinu za ovu godinu, mada se nije često pojavljivao u stranci. Tačno je da sam mu ponudio mesto predsednika Političkog saveta SRS, ali je on to odbio - kaže Šešelj ističući da "ništa ružno niti loše protiv Todorovića neće reći".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    22. decembar 2015 | 11:34

    Кампања је почела! Пуно негативних текстова о Шекију! Страх од нечега? Параноидни страх од истине....

  • Ser Žile

    22. decembar 2015 | 10:51

    Pa gde će sad, u SNS, ili će i on da osnuje neku novu političku stranku?

  • Slavko

    22. decembar 2015 | 14:09

    Njegovo vreme je proslo kao i vukovo i njemu slicni...diktator. Casnije je da se povuce a ne da pravi budalu od sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA